Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Classic Nano Clean stål whiteboard, 60x90 cm

Nano Clean-teknologi sikrer dig en forbedret slidstyrke og yderst holdbar overflade

Varenr.: 3226440
Total for 1 stk: 599,00 kr.
(748,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 8-10 hverdage

Nobo Classic Nano Clean Whiteboard 90 x 60 cm

Med Nobo Classic Nano Clean whiteboardtavle kan du få visualiseret og fremført dine fantastiske idéer! Whiteboardtavlen er designet med en smal og elegant ramme som maksimerer pladsen på tavlen, så du kan udfolde din kreativitet fra top til bund. Whiteboardtavlen er også udstyret med en rummelig pennebakke, som sidder under tavlen uden at gå ind over overfladen.

Installationen af whiteboardtavlen er yderst nem, takket være InvisaMount systemet. Selve monteringen er pænt skjult bag ved tavlen. Whiteboardtavlen er magnetisk, så du kan benytte den som opslagstavle ved brug af magneter. Takket være Nano Clean overfladeteknologi får den en øget sletbarhed ved hyppigt brug, som gør det muligt at slette tegn og streger fra whiteboardtavlen igen og igen.

Det anbefales at, man rengøre sin whiteboardtavle ugentligt for at få den bedste ydelse på Nano Clean whiteboards.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid
  • Overfladeteknologi: Nano Clean
  • 1 Nobo dry wipe marker medfølger. 
  • Mål (HxBxD): 59,3 x 90,3 x 1,3 cm
  • Vægt: 4 kg 
  • 15 års garanti

Nobo

Nobo er ledende indenfor visuel kommunikation i Europa af whiteboard tavler, lærreder, flipovere samt tilbehør. Nobo´s produkter er til alle, der skal kommunikere klart, tydeligt og skabe overblik i mængden af informationer. Nobo’s vision er, at enhver, hjemme som på sin arbejdsplads, skal nyde et klarere og mere kreativt kommunikativt samarbejdsmiljø.

Se udvalg