Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Prestige Emalje mobil whiteboard, 90 x 120 cm

Mobil whiteboardtavle med holdbar emaljeoverflade og livslang garanti

Varenr.: 3226540
Total for 1 stk: 4.325,00 kr.
(5.406,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 8-10 hverdage

Nobo Prestige Emalje mobilt whiteboard

En gang hvid, altid hvid!

Prestige Emalje whiteboardtavlen er fremstillet med en magnetisk og emaljeret overflade, designet til at holde. Tavlen er omkranset af en elegant alu-ramme/stel på hjul samt en stor, dobbeltsidet overflade, der kan vendes 360 grader og således er ideel til mødelokaler med begrænset plads. Tavlen har en praktisk, aftagelig pennebakke, som sikrer at du altid har dine skriveredskaber lige ved hånden. Whiteboardtavlen er ideel til hyppig brug i travle miljøer og med sit stilrene design og holdbare materialer passer tavlen godt ind i ethvert miljø.

Takket være sin glatte og blanke overflade er tavlen yderst nem at rengøre, kræver minimal vedligeholdelse og vil holde sig pæn, mange år ud i fremtiden. Tavlen har en magnetisk overflade hvilket også gør den ideel som opslagstavle, så du hurtigt kan skabe et visuelt overblik. Som bruger er du sikret en fantastisk skriveoplevelse hver gang du anvender tavlen, takket være den yderst holdbare og emaljerede overflade. 

  • Livslang garanti
  • Magnetisk emaljeoverflade
  • Modstandsdygtig over for pletter, skyggebilleder og ridser/buler
  • Aftagelig pennebakke medfølger samt 1 stk. sort pen og 2 stk. magneter
  • Aluminiumsramme med 4 låsbare hjul
  • Kompatibel med Prestige Connex-tilbehør
  • 90 x 120 cm

Nobo

Nobo er ledende indenfor visuel kommunikation i Europa af whiteboard tavler, lærreder, flipovere samt tilbehør. Nobo´s produkter er til alle, der skal kommunikere klart, tydeligt og skabe overblik i mængden af informationer. Nobo’s vision er, at enhver, hjemme som på sin arbejdsplads, skal nyde et klarere og mere kreativt kommunikativt samarbejdsmiljø.

Se udvalg