Chat med Lomax
Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

EASY UP Pavillon 3x3 m i off white inkl. sider

Pavillion 3x3 meter inkl. sider og transporttaske

Gennemsnitlig bedømmelse:
"Denne pavillon er meget stabil og nem at sætte op. Når de 4 medfølgende sider er på, er det meget tæt, idet siderne lynes sammen med lynlås. 2 af siderne er med ruder. Den er virkelig pengene værd. Når den pakkes sammen er det dog lidt svært at få den til at fylde lige så lidt som da jeg modtog den, men sådan er det jo med alt. Kan godt betale sig at give lidt mere, for man får virkelig mere kvalitet end de billige man køber i byggemarkeder."
Dorte
Varenr.: 8595070
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk.: 2.495,00 kr.
(3.118,75 inkl. moms)
stk.
På lager
 
 
Vis:
Af   - 
Af   - 
Denne pavillon er meget stabil og nem at sætte op. Når de 4 medfølgende sider er på, er det meget tæt, idet siderne lynes sammen med lynlås. 2 af siderne er med ruder. Den er virkelig pengene værd. Når den pakkes sammen er det dog lidt svært at få den til at fylde lige så lidt som da jeg modtog den, men sådan er det jo med alt. Kan godt betale sig at give lidt mere, for man får virkelig mere kvalitet end de billige man køber i byggemarkeder.
Af   - 
nem at slå op, lidt tung, måtte gerne forfindes i flere farver
Af   - 
Virkelig nem at sætte op og pakke sammen igen. Kan ikke sammenlignes med de billige pavilloner man kan købe i byggemarkeder mv. Prisen er højere med det er klart det værd. God kvali.