Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Bilboa Loungestol, Sort læder

Eksklusivt og lækkert dansk design i et moderne look

Varenr.: 3572100
Total for 1 stk: 7.479,00 kr.
(9.348,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 42 hverdage

Eksklusiv dansk design 

Stouby er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1902. Virksomheden producerer danske designmøbler i højeste kvalitet. Møblerne produceres i Danmark og er lavet i gode og lækre materialer.

Møblerne er af højeste kvalitet og produceres så de holder i mindst 20 år ud fra tidsløst design, god siddekomfort og et rigtig godt håndværk. Med Stouby møbler får man en langvarig investering, hvor man får meget for pengene. Stouby leverer møbler til danske og udenlandske boliger, virksomheder og hoteller.

Bilboa loungestol er udviklet i lækre materialer som giver et flot og eksklusivt look. Stolen er lavet med sort læder i sæde- og rygpuden samt egetræ. Stellet er lavet i stål som giver en flot kontrast til de klassiske materialer som egetræ og sort læder. 

Inspirationen til loungestolens design er fra tempeltræet, Ginko Bilboas blade, som er formgivet ud fra ideologien om styrken ved sammenhold. Stolen er fremstillet i skandinaviske materiale og har et stilrent og moderne look. 

Bilboa loungestol er særdeles velegnet til loungeområder, receptioner, mødelokaler eller andre steder i virksomheden hvor man ønsker at skabe en smuk og stilfuld indretning.  

Stolen kan bestilles i flere træsorter. Sæde-og rygpude kan leveres i læder og stof. Kontakt os for yderligere information. 

Specifikationer

  • Farve læder: Sort (Fås i flere farver i læder og stof)
  • Træ: Eg (Fås i flere træsorter)
  • Stel: Poleret aluminium 
  • Mål: H 78 x B 70 x D 47 cm 
  • Siddehøjde: 42 cm 
  • Inklusiv returdrej