Multicopy

Ultrahvidt papir
med grøn
samvittighed

Multicopy er et hvidt, miljømærket papir af høj kvalitet, som er velegnet til alle kontormaskiner; laser, inkjet, kopiering og fax. Grundet den høje opacitet (ugennemsigtighed) er det muligt at lave dobbeltsidet udskrift i god kvalitet.

Multicopy fås i tre varianter: Original, Zero og Presentation

Multicopy Original

MULTICOPY

Multicopy passer til alle slags maskiner og fungerer problemfrit, uanset om du udskriver i sort-hvid eller farve.
Derudover kan Multicopy Original bruges til udskrift af alle typer dokumenter, som eksempelvis rapporter og brochurer.
Multicopy Original fås i A4 og A3 format i vægt fra 80 g - 160 g.

fsc
eco
Svane
tcf
Multicopy Zero

MULTICOPY ZERO

Multicopy Zero er det CO2-neutrale kvalitetspapir til alle kontormaskiner. Når du vælger det som dit printerpapir, kan du hjælpe med at redde planeten – ark for ark. Kompensation for udledning af CO2 er en vigtig del af den samlede bæredygtighedsdokumentation, der gør Multicopy Zero til et unikt kontorpapir.

fsc
eco
Svane
tcf
Tcnc
Multicopy Presentation

MULTICOPY PRESENTATION

Multicopy Presentation er det naturlige valg af printerpapir til alle typer laserprintere og -kopimaskiner. Det kan let bruges til kontordokumenter af enhver art: rapporter, brochurer, leaflets, ekstern kommunikation osv. Papiret er ideelt til alle typer billeder, grafer og grafiske designs i farver, såvel i farve, som i sort/hvid.

fsc
eco
Svane
ecf

Multicopy

Få det perfekte resultat med papir fra Multicopy

Med printerpapir fra Multicopy får du papir af allerhøjeste kvalitet og med en fantastisk hvidhed. Er du i tvivl om, hvorvidt Multicopy kopipapir virkelig er bedre end så meget andet papir? Papir fra Multicopy bærer en ColorLok label, hvilket betyder, at printerpapiret er af allerhøjeste kvalitet, er blevet testet på mange forskellige printere med et suverænt resultat. ColorLok teknologien sikrer også en hurtigere tørring samt at farven holder. CorlorLok er dermed din garanti for, at du har købt kopipapir af topkvalitet.

ColorLok

Skån miljøet med Multicopy kopipapir

Hvad enten du skal bruge printerpapir privat eller i virksomheden kan det hurtigt løbe op i rigtig meget papir, hvilket er med til at belaste miljøet. Ved at vælge Multicopy kopipapir kan du få papir i topkvalitet og samtidig skåne miljøet. Produkter fra Multicopy bliver fremstillet på en måde så CO2 udslippet bliver holdt på et minimalt niveau. Derudover er produkter fra Multicopy og indpakningsmaterialet 100 % genanvendeligt.