Miljøbillede af spisebord og stole

Fokus på detaljen

De rene linjer, som kendetegner klassisk dansk design, går igen hos NOFU. Men trods det enkle udtryk finder man altid unikke detaljer, når man kommer tæt på møblerne – de er fyldt med intelligente løsninger. Her er fokus på funktion, kvalitet og omtanke for miljøet.

Funktionelle kontormøbler i skandinavisk stil

NOFU laver lækre møbler til arbejdspladsen – både skriveborde til kontoret, smukke konferenceborde og mødeborde og mødestole til mødelokalet. NOFU-produkter er altid fremstillet i massivt PU-lakeret asketræ, for kontormøbler skal kunne holde til at blive brugt mange timer hver eneste dag. Den kraftige, matte lak bevirker, at møbler fra NOFU er lette at rengøre med sæbe og en fugtig klud. Lakken er selvfølgelig fri for farlig kemi og dermed perfekt til erhvervslivets strenge krav til et godt arbejdsmiljø.

Designer af NOFU Bertil Stam

Skandinavisk minimalisme med et moderne twist

Bag NOFU står designer Bertil Stam, hvis hjerte banker for skandinavisk minimalisme. Bertil Stam er MA i Industrielt Design fra Arkitektskolen Aarhus og har de seneste tolv år boet og arbejdet i Vietnam. Her har han skabt møbler, der sælges hos danske designvirksomheder samt flere af de største internationale møbelhuse. Altid med fokus på smukke linjer og den høje komfort, der forventes af kontormøbler.

I dag tæller kollektionen mere end 50 håndlavede designs, der ikke bare er smukke at se på – det er brugsgenstande, der kan holde til livet i et aktivt kontormiljø. Kontormøblerne er altid håndlavet i massiv ask og kan kombineres på kryds og tværs, da de alle er skabt med designer Bertil Stams flair for nordisk minimalisme.

detalje ved bord
Miljøbillede af sort stol

NOFU
- dansk design, som alle har råd til

Danske NOFU er håndlavede, tidløse møbler i massiv ask. Produkterne vidner om designer Bertil Stam’s kærlighed til rene linjer og den høje kvalitet, der kendetegner dansk design. Bertil har tegnet på NOFU-kollektionen siden 2014, men det er først nu, de smukke møbler lanceres i Norden.

NOFU – en sammentrækning af ordene Nordic Furniture – fremstiller håndlavede bæredygtige kvalitetsmøbler i massiv ask med et skandinavisk udtryk og respekt for traditionel møbelforarbejdning. Design og funktionalitet smelter sammen, og designer Bertil Stam sætter en ære i, at møbler altid er smukke fra alle vinkler.

Vil du vide mere?

Har du brug for yderligere information, hjælp til valg af møbler eller input fra en indretningskonsulent, er du velkommen til at kontakte os.
Det er muligt at se produkterne efter nærmere aftale.

mødebord
stol
detalje ved bord
detalje ved stol
arbejder i Vietnam