Vi tyvstarter Black Friday torsdag kl. 21.00 | Vær blandt de første der får besked!

oki logo

OKI printere

Når det kommer til innovative printteknologier i høj kvalitet er OKI foregangsmænd.

OKI har et sortiment bestående af prisbelønnede produkter og løsninger, der gør det muligt for virksomheder at printe skarpe og levende billeder.

Mangler du hjælp til at få overblikket over dit printbehov kan OKI og Lomax også hjælpe dig med det.

Når du kender dit forbrug og behov kan du træffe kvalificerede beslutninger omkring hvilken printer du har behov for.

Erfaring viser, at der ofte er op til 30 % at spare på dit samlede forbrug af print og kopi. Desuden får du altid 3 års garanti, hvis du husker at registrere dit køb.

tavle
A4 og A3 sort/hvid printere

A4 & A3 sort/hvid OKI printere

Når du har behov for hurtige, skarpe sort/hvide print er en OKI printer din bedste ven.

Uanset om du har brug for en prisbillig A4 desktop-printer eller en alsidig A3 printer til den mere krævende bruger, så finder du nemt den OKI printer der passer til dine behov.

Funktioner som dobbeltsiddet print (dupleks) og ’Autosluk’ som standard, sparer energi og gør maskinerne særligt miljøvenlige.

A4 & A3 sort/hvid OKI printere giver en sikker udskrivning, som søger for, at dine fortrolige dokumenter forbliver fortrolige. Desuden er der mulighed for højkapacitetstonere, som giver særdeles lave driftsomkostninger.

Se alle
farveprintere

A4 & A3 OKI farveprintere

Med en A4 eller A3 farveprinter fra OKI får du farveudskrivning til små og mellemstore virksomheder til en overkommelig pris.

OKI farveprintere giver hurtige, pålidelige udskrifter i høj kvalitet og har mange anvendelsesmuligheder. Stor mediefleksibilitet og HD-farveteknologi gengiver forbløffende resultater med mere mættede farver og finere detaljer.

Nu kan du producere dit marketingmateriale ’in-house’ på medier fra A6 til 297x1320 mm bannere.

C800 serien er markedets mindste A3 farveprinter, så hvis pladsen er trang, er den det naturlige valg.

Se alle
multifunktionsprintere

A4 & A3 OKI multifunktionsprintere

OKIs multifunktionsmaskiner er en alt-i-én-løsning, som både printer, kopierer, scanner og faxer fra én og samme enhed.

Takket være sXP (smart Extendable Platform) er din OKI multifunktionsprinter nem at integrere i dit eksisterende workflow. OKI multifunktionsprintere har en stor farve-touch-skærm med mulighed for tilpasning af de mest brugte funktioner, hvilket er med til at sikre, at du nemt og enkelt kan komme i gang.

Se alle
forbrugsstoffer

OKI forbrugsstoffer

Alle OKIs forbrugsstoffer er designet til at møde de højeste standarder og krav, man som forbruger stiller til sine print. I perfekt samspil med din OKI printer eller OKI multifunktionsprinter leveres der dybe, mættede farver og knivskarpe sort/hvide print – altid med særlig fokus på at sikre maksimal ydeevne, lang holdbarhed og lave driftsomkostninger.

For at undgå forfalskede forbrugsstoffer skal du kigge efter hologrammærket på OKIs produkter og sørge for altid at købe dine originale OKI-forbrugsstoffer fra en autoriseret OKI-forhandler.

Se alle

OKI Smart solutions

Med OKI Smart solutions er du sikker på at få optimalt udbytte af din printer eller multifunktionsprinter.

Sendys Explorer software kan sammen med din OKI printer eller multifunktionsprinter forberede dig på fremtidens udfordringer.

Udskriv nemt ethvert dokument, der er blevet scannet eller hentet fra skyen, direkte fra panelet på en multifunktionsprinter-enhed, en smartphone, en tablet eller via webinterface.

Scan dine dokumenter ind og gør dit fysiske arkiv mindre, genfind dokumenterne via OCR, tilgå dokumenterne uanset hvor du befinder dig og uanset hvilken enhed du bruger. Brugergodkendelse sikrer at fortrolige dokumenter forbliver fortrolige, og det bliver muligt at monitorere enkelte brugere og afdelingers printforbrug.

ikon devices
ikon sendys
video om smart solutions