Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00

Om os

Indhold

Version 1.0

Info om Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik

Ved at benytte www.lomax.dk accepterer du, at Lomax A/S – Elsenbakken 37, 3600 Frederikssund behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookoepolitik.Cookies bruges til få lomax.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Lomax A/S behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Lomax A/S respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Lomax A/S sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Lomax A/S ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Lomax A/S.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå www.lomax.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Lomax har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Lomax A/S E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Lomax indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Lomax på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Lomax A/S

Lomax A/S indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Lomax indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Lomax benytter DIBS til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre www.lomax.dk og markedsføring fra Lomax A/S
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af DIBS og kan ikke tilgås af hverken Lomax eller DIBS’ ansatte. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Lomax selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.lomax.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Lomax’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Lomax anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.lomax.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt Lomax A/S og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Lomax’ vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Lomax A/S slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene. Emails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd - Åbner du ikke vores markedsførings emails, slettes dine data automatisk efter seks måneder.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år. 

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Lomax A/S interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Lomax A/S eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Lomax A/S, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: kundeservice@lomax.dk

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: kundeservice@lomax.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt. 
Alle der er omfattet af denne politik, modtager årligt besked via email når denne opdateres. 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Lomax A/S forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Lomax A/S slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.


Kort om Cookies

Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser.

Disse små tekstfiler gør det bl.a. muligt for dig at lægge vare i indkøbskurven, logge ind og meget mere. Cookies bruges altså til at få websites til at fungere.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af Cookies

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere, og på den måde vil internettet være mere eller mindre ubrugeligt. I rigtig mange tilfælde vil du også slette gemte passwords og andre funktioner som kun er med til at forbedre brugeroplevelsen.

Herunder kan du alligevel se hvordan man sletter cookies: 

Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 47 36 80 00 eller kunderservice@lomax.dk

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over hjemmesidens information om cookies, kan du sende din klage til: kunderservice@lomax.dk. Klagen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Email
  • Telefonnummer
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Vi kan herefter, behandle din klage indenfor rimelig tid.

Cookies på Lomax.dk

Vi bruger cookies til følgende:

Kategori: Nødvendig (4)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

__cfduid

zopim.com

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik.

 

ARRAffinity

cms.lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider.

 

ASP.NET_SessionId

lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

 

CookieConsent

lomax.dk

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

 

Kategori: Præferencer (1)

Præference-cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog eller den region, du befinder dig i.

 

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

lang

ads.linkedin.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer det sprog brugeren har valgt på en hjemmeside

 

Kategori: Statistik (7)

 

Statistik-cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

 

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

_gat

lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

 

 

 

 

_vis_opt_s

lomax.dk

HTTP

99 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Visual Website Optimizer til at bestemme om den besøgende deltager i et design-eksperiment.

 

 

 

 

_vis_opt_test_cookie

lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

 

e.gif

visualwebsiteoptimizer.com

Pixel

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

rsa

raptorsmartadvisor.com

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Indsamler anonyme data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

 

 

 

 

v.gif

visualwebsiteoptimizer.com

Pixel

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

visitor

api.clerk.io

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Bruges til at sammenligne hvilke produkter en kunde har klikket på og herefter har købt.

 

 

Kategori: Marketing (74)

 

 

 

Marketing-cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

 

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

#.rsa

raptorsmartadvisor.com

Pixel

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

#rsa

raptorsmartadvisor.com

HTTP

10 år

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

#rsaSession

lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

__zlcmid

lomax.dk

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

 

ads/ga-audiences

google.com

Pixel

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.

 

 

 

 

ads/user-lists/#

google.com

Pixel

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

bcookie

linkedin.com

HTTP

2 år

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.

 

BizoID

ads.linkedin.com

HTTP

179 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

bscookie

linkedin.com

HTTP

2 år

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.

 

c

rubiconproject.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

collect

google-analytics.com

Pixel

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

 

 

 

 

IDE

doubleclick.net

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

 

 

 

 

khaos

rubiconproject.com

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Registerer anonymiserede data om brugeren såsom IP-adresse, geografisk placering, besøgte hjemmesider og hvilke annoncer, brugeren har klikket på. Formålet er at optimere visning af annoncer ud fra brugerens adfærd på hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk.

 

 

 

 

KRTBCOOKIE_#

pubmatic.com

HTTP

3 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg på tværs af hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. ID'et anvendes til at målrette annoncer.

 

 

 

 

lidc

linkedin.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.

 

 

 

 

m

recs.richrelevance.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Indsamler anonyme data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

 

 

 

 

mvtid

richrelevance.com

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Indsamler anonyme data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

 

 

 

 

n

recs.richrelevance.com

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Indsamler anonyme data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

 

 

 

 

NID

google.com

HTTP

6 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID'et anvendes til at målrette annoncer.

 

 

 

 

OTZ

google.com

HTTP

29 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

PREF

youtube.com

HTTP

8 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.

 

 

 

 

PUBMDCID

pubmatic.com

HTTP

3 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg på tværs af hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk. ID'et anvendes til at målrette annoncer.

 

 

 

 

PugT

pubmatic.com

HTTP

29 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

put_#

rubiconproject.com

HTTP

29 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer anonymiserede data om brugeren såsom IP-adresse, geografisk placering, besøgte hjemmesider og hvilke annoncer, brugeren har klikket på. Formålet er at optimere visning af annoncer ud fra brugerens adfærd på hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk.

 

 

 

 

pv

recs.richrelevance.com

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Indsamler anonyme data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

 

 

 

 

rpb

rubiconproject.com

HTTP

29 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer anonymiserede data om brugeren såsom IP-adresse, geografisk placering, besøgte hjemmesider og hvilke annoncer, brugeren har klikket på. Formålet er at optimere visning af annoncer ud fra brugerens adfærd på hjemmesider, der anvender samme annoncenetværk.

 

 

 

 

rpx

rubiconproject.com

HTTP

29 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

s

recs.richrelevance.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Indsamler anonyme data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

 

 

 

 

test_cookie

doubleclick.net

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

 

 

 

 

tuuid

360yield.com

HTTP

3 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

tuuid_last_update

360yield.com

HTTP

3 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

uc

recs.richrelevance.com

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Indsamler anonyme data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

 

 

 

 

um

360yield.com

HTTP

3 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

umeh

360yield.com

HTTP

3 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

UserMatchHistory

ads.linkedin.com

HTTP

179 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

VISITOR_INFO1_LIVE

youtube.com

HTTP

8 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

 

YSC

youtube.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.

 

zte#

lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer et Zopim Live Chat ID der genkender en enhed fra besøg til besøg og i løbet af en chat session.

 

 

 

 

 

 

 

 

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

__zlcid

zopim.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer et Zopim Live Chat ID der genkender en enhed fra besøg til besøg og i løbet af en chat session.

 

__zlcstore

zopim.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer et Zopim Live Chat ID der genkender en enhed fra besøg til besøg og i løbet af en chat session.

 

_ga2

Google.com

HTTP

2 år

Cookie formålsbeskrivelse: Google analytics cookie

 

_ga2_gid

Google.com

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Google analytics cookie

 

_vwo_referrer

lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

_vwo_uuid_v2

lomax.dk

HTTP

1 år

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

5070rsaRuid

lomax.dk

HTTP

10 år

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

 

AWSALB

de04.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de06.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de08.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de12.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de14.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de16.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de20.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de22.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de24.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de26.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

de28.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie02.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie04.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie06.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie10.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie12.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie14.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie16.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie18.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie20.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie22.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

AWSALB

ie24.zopim.com

HTTP

6 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til livechatfunktioner

 

BASKET

lomax.dk

HTTP

179 dage

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til varer der er lagt i kurv, for at brugeren kan fortsætte sit køb på andet tidspunkt.

 

clerkId

clerk.io

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Sætter et anonymiseret ID til personlige anbefalinger på baggrund af købs- og interessehistorik

 

clerkIdSavedToDb

clerk.io

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Sætter et anonymiseret ID til personlige anbefalinger på baggrund af købs- og interessehistorik

 

evision_ecommerce_SessionId

lomax.dk

HTTP

Session

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes ved oprettelse af kundeprofil for registrering i ERP system.

 

experiment_trustpilot

Trustpilot.dk

HTTP

3 mdr.

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til generering af anmeldelses-invitationer

 

rr_rcs

recs.richrelevance.com

HTTP

2 år

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til personlige rekommanderinger på tværs af hjemmeside og email markedsføring.

 

visitor

lomax.dk

HTML

Persistent

Cookie formålsbeskrivelse: Benyttes til anonym registrering om pågældende bruger har besøgt Lomax.dk

Du kan kontakte os her:

Elsenbakken 37
Frederikssund, 3600
Danmark

www.lomax.dk
E-mail: kundeservice@lomax.dk
Telefon: +45 47 36 80 00

Denne politik er senest opdateret: 14-05-2018