Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

Brabantia Sort&Go Indbygningsspande 2x12 liter

Perfekt til affaldssortering

Varenr.: 3754960
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pk: 365,00 kr.
(456,25 inkl. moms)
pk
På lager
 

Ideel til affaldssortering

Dette indbygningsmodul leveres med special designet monteringsmodul, der gør, at sorteringsaffaldsspandene eksempelvis kan monteres ved siden af hinanden i et skab.

De 2 affaldsspande med en kapacitet på 12 liter og kan anvendes til mange forskellige formål. De to sorteringsaffaldsspande er en del af Brabantias serie af affaldssortering, hvorfor du med fordel kan kombinere modulet med andre affaldsbeholdere - både i størrelse og farver.

Spandene har et kompakt design, der kan stables sammen med andre beholdere fra serien. Spandene har låg, så de nemt kan løftes ud af monteringsrammen, når der er behov for tømning el.lign.

Hvis du kombinérer de to 12 liters sorteringsaffaldsspande med to 6 liters affaldsspande fra sorteringskonceptet er det oplagt sortere affaldet med det samme, så restaffald er for sig i 12 liters spanden. Derudover ville du kunne have sortere papir i den anden 12 liters spand. Hvis du ønsker kan de 6 liters spande tilkøbes og bruges til køkkenaffald, glas eller emballage.

  • Farve: Grå
  • 2 x 12 liters affaldsspand med låg og hank
  • 10 års garanti
  • Inklusiv robust monteringsramme
  • Mål (HxBxL): 35 x 18,5 x 25 cm
  • Minimum plads for indbygning (HxBxD): 43 x 55 x 36 cm
  • Højre- eller venstremontering muligt

Nyttig viden!

Inden år 2021 skal alle kommuner i Danmark have implementeret kildesortering af affald. Med Brabantia Sort&Go er du klar til nye og forbedrede sorteringskrav.