Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Brabantia Sort&Go Indbygningsspande 2x12 liter

Perfekt til affaldssortering

Varenr.: 3754960
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 365,00 kr.
(456,25 inkl. moms)
pakke
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Ideel til affaldssortering

Dette indbygningsmodul leveres med et særligt designet monteringsmodul som gør det muligt at montere sorteringsaffaldsspandene ved siden af hinanden i et skab.

De 2 sorteringsaffaldsspande har en kapacitet på 12 liter, og de kan anvendes til mange forskellige formål. De er en del af Brabantias Sort & Go serie inden for affaldssortering. Derfor kan du med fordel kombinere modulet med andre affaldsbeholdere - både når det kommer til størrelse og farver.

De 2 rummelige affaldsspande har et kompakt design, der kan stables sammen med andre beholdere fra Sort & Go serien. Spandene har låg, så de nemt kan løftes ud af monteringsrammen, når der er behov for tømning og rengøring.

Tip:  Du kan kombinere dine to 12 liters sorteringsaffaldsspande med ekstra 6 liters affaldsspande. Find Brabantia Sort & Go 6 liters spandene under de relaterede varer her på siden. Ved hjælp af de ekstra spande, kan du nemt sortere affaldet direkte i køkkenet. For eksempel kan du have restaffald for sig i 12 liters spanden, og bruge de ekstra 6 liters spande til papir, køkkenaffald, glas eller emballage.

  • Farve: Mint og grå
  • 2 x 12 liters affaldsspand med låg og hank
  • 10 års garanti
  • Inklusiv robust monteringsramme
  • Mål (HxBxL): 35 x 18,5 x 25 cm
  • Minimum plads for indbygning (HxBxD): 43 x 55 x 36 cm
  • Højre- eller venstremontering muligt

Nyttig viden!

Inden år 2021 skal alle kommuner i Danmark have implementeret kildesortering af affald. Med Brabantia Sort&Go er du klar til nye og forbedrede sorteringskrav.

Dokumenter