Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brabantia Touch Bin 3 L t. væg, white

Stilren væghængt affaldsspand

Varenr.: 37696019
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 339,00 kr.
(423,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Brabantia Touch Bin affaldsspand til vægmontering

Brabantia Touch Bin er en pladsbesparende kvalitetsspand med et integreret solidt vægbeslag i rustfri stål. Spanden er udført i rustfri, korrosionsbestandige materialer, så den kan modstå fugt og store temperaturudsving. Vægbeslaget gør det nemt at sætte den stilrene affaldsspand op på væggen. Spandens låg åbnes og lukkes lydløst ved en let berøring.

Touch Bin affaldsspanden har en praktisk inderspand af plast, hvilket sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme og rengøre spanden. Samtidig kan hele Touch Bin spanden nemt tages af vægbeslaget, når den trænger til en ekstra grundig rengøring. Affaldsspandens låg kan også tages af, så det er nemt at komme til med klud og sæbe.

Affaldsspanden har en elegant og skinnende smuk lakeret overflade. Farven brydes af låget med den stålfarvede kant og det sorte soft-touch punkt, og kontrasten giver spanden et moderne look, som passer godt ind i enhver indretning.

Brabantia Touch Bin 3 liter

Touch Bin spanden med en kapacitet på 3 liter er velegnet til badeværelset og toilettet, og et særligt godt valg til rum med begrænset plads, da den ikke fylder på gulvet. Det brugervenlige og holdbare design som er nemt at rengøre gør Brabantia Touch Bin 3 liter til et hygiejnisk valg, som holder i mange år.

  • Farve: Hvid
  • Model: White
  • Kapacitet: 3 liter
  • Med plast inderspand
  • Bruger Brabantia affaldspose A
  • Vægmonteringsbeslag medfølger
  • Diameter: 18 cm
  • Mål (HxBxD): 28 x 18 x 18,4 cm

 

Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din affaldsspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look hvor posen ikke ses udenpå spanden. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.