Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brabantia Touch Bin 30 L, passion red

Hygiejnisk skraldespand til køkkenet, det større kontor eller badeværelset

Varenr.: 37696113
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 679,00 kr.
(848,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Brabantia Touch Bin affaldsspand med soft-touch åbning

Brabantia Touch Bin er en pladsbesparende kvalitetsspand, for skraldespanden har et slankt design, så den kan stå tæt op af væggen eller i et hjørne. Spanden er udført i yderst holdbare materialer, så den kan holde i mange år. Spandens låg åbnes og lukkes lydløst ved en let berøring.

Touch Bin affaldsspanden er nem at flytte rundt på, selv når den er fuld. Det skyldes det robuste greb som er integreret i spandens design. Bunden af affaldsspanden er belagt med en plastikring som skåner sarte overflader, og gør at spanden kan stå stabilt på glatte og fugtige gulve.

Skraldespanden har en praktisk inderspand af plast, hvilket sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme og rengøre spanden.  Affaldsspandens top kan tages af, så det er nemt at komme til med klud og sæbe.

Brabantia Touch Bin 30 liter har en elegant og skinnende smuk lakeret overflade. Farven brydes af det sorte soft-touch låg, og kontrasten giver spanden et moderne look, som passer godt ind i enhver indretning.

Brabantia Touch Bin 30 liter

Touch Bin spanden med en kapacitet på 30 liter har masser af plads, og en højde som gør den mere ergonomisk korrekt når du smider affald ud. Derfor er den et godt valg til større badeværelses- og kontormiljøer, undervisningslokaler, gangarealer, kantiner, travle familier osv. Det brugervenlige og pålidelige design som er nemt at rengøre gør Brabantia Touch Bin 30 liter til et holdbart og hygiejnisk valg.

  • Farve: Rød
  • Model: Passion red
  • Kapacitet: 30 liter
  • Med plast inderspand
  • Rengøringsvenlig
  • Bruger Brabantia affaldspose G
  • Diameter: 29,5 cm
  • Mål (HxBxD): 72,5 x 29,5 x 31 cm

 

Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din affaldsspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look hvor posen ikke ses udenpå spanden. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.