Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Brabantia Touch Bin 40 L, brilliant steel

Sofistikeret skraldespand med masser af plads

Varenr.: 37696201
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 959,00 kr.
(1.198,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Brabantia Touch Bin affaldsspand med soft-touch åbning

Brabantia Touch Bin er en pladsbesparende kvalitetsspand med et gennemtænkt og slank design. Den flade bagside gør det muligt at placere affaldsspanden helt op af en væg eller et skab. Smart soft-touch teknologi betyder, at låget på Brabantia Touch Bin åbnes og lukkes lydløst ved en let berøring. Låget rammer ikke væggen når du åbner, selv hvis affaldsspanden er placeret tæt op af den.

Skraldespanden har et tætsluttende låg, og en praktisk inderspand af plast, som sikrer en ekstra høj hygiejne og gør det langt lettere for dig, at tømme og rengøre spanden. Særlige ventilitionshuller i inderspanden sørger for, at der ikke skabes et vacuum når den fyldte affaldspose skal tages op. Det er derfor nemt og hurtigt, at tømme din Brabantia Touch Bin. Affaldsspandens top kan tages af, så det er nemt at komme til med klud og sæbe.

Et robust indbygget greb betyder, at Touch Bin affaldsspanden er nem at flytte rundt på, selv når den er fuld. Spanden har en beskyttende gummiring i bunden, som skåner sarte overflader, og gør at spanden kan stå stabilt på glatte og fugtige gulve.

Brabantia Touch Bin 40 liter har en elegant og skinnende smuk overflade. Stålet brydes af det sorte soft-touch låg, og kontrasten giver spanden et moderne look, som passer godt ind i enhver indretning.

Brabantia Touch Bin 40 liter

Touch Bin spanden med en kapacitet på 40 liter har masser af plads, og en højde som gør den mere ergonomisk korrekt når du smider affald ud. Med den rummelige størrelse på hele 40 liter, er affaldsspanden et godt valg til alle steder hvor der er brug for ekstra meget plads til affald. Den er f.eks. en optimal løsning til større badeværelses- og kontormiljøer, undervisningslokaler, gangarealer, kantiner, lageret, hoteller, bryggers, eller hos den travle familie. Det brugervenlige og pålidelige design som er nemt at rengøre gør Brabantia Touch Bin 40 liter til et holdbart og hygiejnisk valg.

  • Farve: Blank stål
  • Model: Brilliant steel
  • Kapacitet: 40 liter
  • Med plast inderspand
  • Rengøringsvenlig
  • Nem at tømme
  • Tætsluttende, aftageligt låg
  • Bruger Brabantia affaldspose L
  • Mål (HxBxD): 72,7 x 43,5 x 30,2 cm

 

Tip: Opnå det perfekte match imellem affaldsspand og pose

Ved at bruge en pose som passer perfekt til din affaldsspand, får du optimal udnyttelse af pladsen, og et pænt rent look hvor posen ikke ses udenpå spanden. Der sidder en smart bogstavskode på indersiden af alle Brabantias affaldsspandes låg, så du nemt kan se hvilken original Brabantia affaldspose som passer til.