Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

RMIG affaldsspand type 544U, hvid

Udendørs affald- og papirkurv i kraftig perforeret stål - monter på væg eller stativ

Varenr.: 5515979
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 799,00 kr.
(998,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 10 hverdage
BEMÆRK: Beslag sælges separat

Model 544U i hvid - en væghængt klassiker i gadebilledet

RMIG er producenten bag denne originale affaldskurv, som pryder mange facader på offentlige institutioner, idrætsanlæg og by-miljøet generelt. RMIG har mere end 100 års erfaring og er verdens største producent og leverandør af perforeret metal.

Designet af skraldespanden er tidløst, og efter mange år på markedet er den idag stadig topmoderne.

Affaldsspand model 544U er fremstillet i kraftig perforeret stål, som er varmtgalvaniseret. Varmgalvaniseringen gør den yderst hårdfør, så den er beskyttet mod skrammer og mærker fra slag og stød. Overfladebehandlingen gør den også særlig modstandsdygtig overfor rust. Den er derfor specielt velegnet til udendørs brug, men kan naturligvis også bruges indendørs, f.eks. som papirkurv på toiletter.

Der er gode muligheder for at tilpasse affaldsbeholderen til netop dit behov. Vælg om du vil have et vægbeslag(købes separat) for montering på væg eller om den skal placeres fritstående ved hjælp af en stander til nedgravning(købes separat).

Anvend en sort plastindsats(købes separat) eller en affaldspose(købes separat) alt efter behovet for affaldshåndtering. Ved udendørs brug og hurtig tømning, kan det anbefales at anvende plastindsatsen. Plastindsatsen er udstyret med huller i bunden til væskeafløb, hvilket er vigtigt i forbindelse med udendørs brug.

Montér evt. et låg, der indsnævrer skraldespandens åbning(købes separat) for at forhindre fugle og andre skadedyr i at gå i affaldet. Vælg mellem et låg fremstillet i enkelt design uden huller eller et sorteringslåg med huller.

Specifikationer:

  • Mål (BxHxD): 34x32x20 cm
  • Kapacitet: 20 liter 
  • Vægt: 5 kg
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Stål - varmtgalvaniseret