Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Wesco Kickmaster Junior Pedalspand, 12 L, hvid

Funktionel pedalspand i elegant retrodesign

Varenr.: 60019609
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 1.039,00 kr.
(1.298,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Retrodesign i god og holdbar tysk kvalitet

Denne lækre og praktiske pedalspand er produceret af tyske Wesco, hvis unikke sans for kvalitet, æstetik og funktionalitet har gjort dem til en af verdens førende producenter af affaldsspande.

Kickmaster Junior spanden har et klassisk 50'er-look, som stadig fremstår moderne og tidssvarende i nutidens indretningsmiljøer. Grundet dens høje kvalitet og funktionalitet er affaldsspanden ideel til kontoret, badeværelset eller køkkenet.

Kickmaster Junior er lillebroren til den store Kickmaster spand og har derfor også de smarte flapper i toppen, som åbner let ved et tryk på pedalen med foden og som lukker lydløst igen, når pedalen slippes. Hermed undgås unødig larm i forbindelse med udsmidning af skrald på f.eks. arbejdspladsen. Den er desuden udstyret med praktiske håndtag i siderne, så den er nem at flytte rundt.

I spandens bund er monteret en plastring, der sikrer, at spanden står stabilt, samt at gulv og sarte overflader skånes. Spanden kan rumme op til 12 liter og er kendetegnet ved en utrolig holdbarhed, da den er fremstillet i pulverlakeret stål af høj kvalitet.

  • Kapacitet: 12 liter
  • Mål (HxØ): 51 x 30 cm
  • Farve: Hvid 
  • Materiale: Pulverlakeret stål
  • 2 års garanti