Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Wesco Superboy Pedalspand, 20 L, creme

Rummelig og pladsbesparende affaldsspand i moderne retrodesign

Varenr.: 60019000
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 1.359,00 kr.
(1.698,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Retrodesign i høj tysk kvalitet

Den originale pedalspand fra tyske Wesco har et klassisk design fra 50'erne. Wesco Superboy er Single Boys storebror og er en populær affaldsspand både i den private husholdning og i kontormiljøer. Dette skyldes bl.a. at spanden har en høj kvalitet og funktionalitet samtidig med at den er utrolig pladsbesparende pga. den praktisk rektangulære form der gør det muligt at sætte spanden langs en væg eller i et hjørne – på den måde får du mest ud af den eksisterende plads. Spanden er udstyret med en pedal, der nemt åbner ved et let tryk med foden og låget lukker helt tæt, når du slipper pedalen.

Affaldsspanden er perfekt at bruge på badeværelset, i køkkenet eller på kontoret, hvor der er høj brugerkapacitet, idet håndværket er kendetegnet ved stabilitet og landtidsholdbarhed.

Superboy spanden har en plastring i bunden, der sikrer at spanden står stabilt og at gulvet og sarte overflader skånes. Spanden kan rumme op til 20 liter og er kendetegnet ved at være utrolig holdbar, idet den er fremstillet i højkvalitets pulverlakeret stål.
Kombinationen af høj kvalitet og flot æstetisk ydre, gør Wesco til en af verdens førende producenter af affaldsspande.

  • Kapacitet: 20 liter
  • Mål (HxB): 70,5 x 29,5 cm
  • Farve: Creme
  • Materiale: Pulverlakeret stål
  • 2 års garanti