Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

RMIG Låg t/type 536 og 542, varmtgalvaniseret

Sorteringslåg i varmtgalvaniseret stål til udendørs affald- og papirkurv

Varenr.: 5516181
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 599,00 kr.
(748,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 10 hverdage

Låg til samtlige affaldskurve i 536 og 542-serien, med huller til sortering

RMIG har mere end 100 års erfaring og er verdens største producent og leverandør af perforeret metal. Designet af deres skraldespande er tidsløst, og efter mange år på markedet er de stadig i dag topmoderne. 

Dette låg er fremstillet med huller til sortering af affald henholdsvis dåser og indsnævrer skraldespandens åbning for at forhindre fugle og andre skadedyr i at gå i affaldet. Låget hjælper desuden med at centrere nedkastningen af affaldet i beholderen, så affaldet i højere grad havner i beholderen og ikke ved siden af.

Låget er fremstillet i kraftigt stål, som er varmtgalvaniseret. Varmgalvaniseringen gør den yderst hårdfør, så den er beskyttet mod skrammer og mærker fra slag og stød. Overfladebehandlingen gør den også særlig modstandsdygtig overfor rust. Den er derfor specielt velegnet til udendørs brug, men kan naturligvis også bruges indendørs.

Låget passer til alle affaldsspande i 536 samt 542-serien fra RMIG. Se alle relaterede varer.

Bemærk: Det er ikke muligt at benytte låget med plastindsats, og det kræves desuden at affaldskurven er opsat med vægbeslag, da låget monteres via dette.

Specifikationer:

  • Mål (BxD): 34x20 cm
  • Farve: Galvaniseret
  • Materiale: Stål - varmtgalvaniseret