Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tork M1 Mini Dispenser aftørringspapir, sort

Hygiejnisk dispenser, der passer ind på de fleste bade- og toiletmiljøer

Varenr.: 7509707
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 629,00 kr.
(786,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 20.01.2019

Tork Mini Centerfeed Dispenser

Hygiejnisk dispenser med det moderne, funktionelle og brugervenlige Tork Elevation design. M1 Mini dispenseren er en mindre udgave af den klassiske M2 dispenser (se varenr. 7509507). Dispenseren er designet til miljøer hvor både hånd- og overfladeaftørring er nødvendig, og den mindre størrelse gør den oplagt i miljøer hvor pladsen er trang. 

Dispenseren har et slidstærkt design i slagfast og glansfuld sort plast. Robuste takker i rustfrit stål sikrer nem afrivning af papiret - også når det skal gå stærkt! Tork M1 Mini dispenseren er nemlig optimeret til enhåndsbetjening, og en uhindret flowfunktion gør det muligt for brugerne at tage så meget papir, som hver opgave kræver. Dermed kan fx overflader tørres af i en håndvending.

Tork M1 Mini dispenseren reducerer risikoen for krydskontaminering, idet den enkelte bruger kun rører ved det papir, som opgaven kræver. Den er let at genopfylde, og den åbnes og lukkes med nøgle i dispenserens top. Dispenseren er lavet af slagsfast plast, hvilket gør den robust, og de glatte overflader er lette at holde rene.

  • System: M1
  • Farve: Sort
  • Materiale: Plastic
  • Let at betjene med én hånd
  • Nem rengøring betyder bedre generel hygiejne
  • Reducerer risikoen for krydskontaminering
  • Mål (BxHxD): 174 x 321 x 165 mm
  • Tork varenummer: 558008

Med en Tork dispenseraftale får du denne dispenser til kr. 50,-

Læs mere om Tork dispenseraftaler.


Tork

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.