Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tork M1 Plus Aftørringspapir, 2-lags, hvid, 11 rl.

Et stærkt, blødt og meget absorberende aftørringspapir

Varenr.: 7504550
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 11 ruller á 49,95 kr.: Total 549,45 kr.
(686,81 inkl. moms)
ruller
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Tork Aftørringspapir Plus - tørrer effektivt i en ruf!

Et godt allround aftørringspapir til professionelle miljøer, hvor der er behov for at aftørre både hænder og overflader. Papiret er særlig ideelt til at tørre spildte væsker op, fordi det er både stærkt og meget absorberende. Samtidig har papiret et blødt væv, og det medvirker til, at Tork M1 aftørringspapiret er blidt mod hænderne, og dermed velegnet til at tørre hænder som vaskes hyppigt.

Aftørringspapiret er inddelt i ark, og det passer i Tork M1 dispenserne. Fordi det kan bruges til de fleste aftørringsopgaver er det en økonomisk fordelagtig og fleksibel løsning som kan bidrage til at øge effektiviteten i virksomheden. Når rullen er placeret i den passende M1 dispenser, vil den uhindrede flow-funktion gøre det muligt for brugerne at tage så meget aftørringspaper, som hver opgave kræver. 

Den praktiske Tork Run Out indicator fortæller dig, når det er ved at være tid til at skifte rulle. De sidste 4 meter af rullen er påtrykt blå linjer, så du kan nå at udskifte rullen inden den løber tør. Sådan undgår du irritationen ved, at stå med den sidste lille stump i hånden, når du virkelig har brug for papir.

M1 dispenseren sikrer hurtigt og nemt rulleskift, og så leveres Tork Aftørringspapir Basic i den smarte Tork Easy Handling kasse, som gør det let at bære, åbne og bortskaffe emballagen. Papiret er tilmed certificeret miljøvenligt med EU-blomsten.

  • System: M1
  • Farve: Hvid
  • Kvalitet: 2-lags
  • Ark pr. rulle: 214
  • Arkstørrelse (LxB): 35 x 21,5 cm
  • Antal ruller pr. karton: 11
  • Rullelængde: 75 m
  • Gammel betegnelse: Tork Advanced 420 Mini
  • Producentens varenr: 101221

Tork

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.

EU blomsten