Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tork H2 Xpress Premium Håndklædeark, 4-fold, 21 pk

Tork 100297 er et ekstra soft, stærkt M-multifold ark til H2-dispenseren

Varenr.: 7900430
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 karton: 609,00 kr.
(761,25 inkl. moms)
karton
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Tork H2 Xpress Premium Extra Soft Håndklædeark, 4-foldet

 • Tork 2-lags hvide Xpress håndklædeark er robust, holdbart, slidstærkt og ekstra blødt papir, der giver en skånsom og effektiv tørring.
 • Tork multifold håndklædeark er præget med lilla blade og designet til at reducere forbruget, affaldet og antallet af genopfyldninger, og giver forbedret hygiejne som følge af ét-ad-gangen dispensersystemet.
 • Det store og multifoldede håndklædeark er det absolut blødeste papirhåndklæde på markedet, og er præget med det dekorative Tork bladmotiv, som bidrager til at løfte brugeroplevelsen.
 • Tork Xpress håndklædeark er godkendt til kontakt med fødevarer og er certificeret med EUs EcoLabel – bæredygtigt og høj kvalitet på samme tid.
 • Tork QuickDry-teknologien sikrer en effektiv tørring af hænderne uden at udtørre dem, mens Tork Easy Handling-kassen gør det let at bære, åbne og bortskaffe emballagen.
 • Pakken indeholder: 21 x pakker med ekstra soft håndklædeark, hvide, 2-lags kvalitet, som passer i en Tork H2 multifold dispenser, 100 ark per pakke, måler udfoldet 34x21cm og foldet 8,5x21 (LxB).

Tork H2 Xpress Premium Extra Soft Håndklædeark er håndklædeark i bedste kvalitet. Det er de absolut blødeste papirhåndklæder på markedet, så papiret er super behageligt at røre ved, og det tørrer hænderne effektivt uden at udtørre dem takket være den smarte Tork QuickDry effekt. Papiret er tørret med varm luft, hvilket gør sugeevnen 9 x bedre end sædvanlig.

Tork H2 Xpress Premium Extra Soft Håndklædeark er store og præget med det attraktive Tork bladmønster, hvilket giver et indtryk af høj kvalitet. Det gør håndklædearkene velegnet til steder, hvor man gerne vil sørge for at både komfort og hygiejne er i top.

Papirhåndklæderne passer i en Tork H2 dispenser, og de er foldet, så de let skiller og kommer ud ark for ark. Det betyder et kontrolleret forbrug af papir og ikke mindst et højt hygiejneniveau, da man kun behøver at røre ved det stykke papir, man har brug for.

Tork H2 Xpress Premium Håndklædeark leveres i smart Tork Easy Handling emballage, som letter håndtering.

 • System: H2
 • Papirkvalitet: 2-lags
 • 100 ark. pr. pk / krt. á 21 pk.
 • Mål: (udfoldet mål) 34 x 21,2 cm (foldet) 8,5 x 21,2 cm
 • Producentens varenr: 100297

Tork

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.