Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tork W2 Dispenser Aftørringspapir, sort/rød

Sikrer effektivitet og gør det hurtigere at tage papir

Varenr.: 3714410
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 729,00 kr.
(911,25 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Tork W2 Maxi Centerfeed Dispenser

Smart dispenser  i Tork Performance Design, med praktisk dispensertud som beskytter papiret imod stænk og snavs, så spild forårsaget af tilsmudsning minimeres. W2 dispenseren er af typen centerfeed, som kan betjenes med én hånd og giver brugeren nem og ubegrænset adgang til papir. Derfor er Tork W2 dispenseren oplagt til miljøer hvor der er behov for både håndaftørring og letter aftørring af overflader, fx i køkkener og laboratorier.
 
Dispenseren har et robust design og en høj kapacitet af papir, hvilket betyder at der går lang tid imellem genopfyldningerne. Fordi dispenseren er vægmonteret er det nemt og hurtigt at betjene den, genopfylde den, og holde den ren.
 
  • System: W2
  • Farve: Rød/røgfarvet
  • Materiale: Plastik
  • Praktisk tud beskytter papiret imod snavs
  • Ekstra solide hængsler
  • Mål (HxBxD): 447 x 328 x 302 mm
  • Tork varenr: 653008

 

Med en Tork dispenseraftale får du denne dispenser til kr. 100,- 
 
 
 
Tork Performance er den næste generation af dispensere til professionel aftørring. Produktiviteten bliver øget med den rette kombination af dispensere, aftørringspapir og klude, imens de overordnede driftomkostninger bliver reduceret.

Tork

Tork er det førende varemærke indenfor hygiejneprodukter til arbejdspladsen. Produkter fra Tork er designet til at gøre hverdagen lettere, omkostningseffektiv og ikke mindst hygiejnisk.