Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Bio-Oil Hudplejeolie, 125 ml

Plejende olie mod ar og strækmærker m.m.

Varenr.: 60009780
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 179,00 kr.
(223,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Forkæl din hud med Bio-Oil

Bio-Oil er en specialiseret hudplejeolie, som hjælper med at forbedre strækmærker, ar og ujævne hudnuancer. Udover det, er hudplejeolien også effektiv til aldrende og dehydreret hud.

Bio-Oil-formuleringen er en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Den plejende olie indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil. Denne olie ændrer formuleringens generelle konsistens, så den bliver mindre tyk og ikke fedter. Det sikrer, at det gode i oliens vitaminer og planteekstrakter lettere absorberes.

Hudplejeolien kan benyttes på kroppen, i ansigtet og ved øjenområderne. Den kan også benyttes hvis du er gravid, til forebyggelse af strækmærker.

Olien dufter godt og let parfumeret af rose. Den ikke-fedtede konsistens giver din hud et intensivt skud fugt - og en luksuriøs fornemmelse. Selvom olien ser farvet ud i flasken, bliver den gennemsigtig på huden. Trænger hurtigt ind.

  • 125 ml pr. flaske
  • Duft: Rose
  • Farve: Rødorange (gennemsigtig på huden)
  • Trænger hurtigt ind
  • Til strækmærker, ar og ujævne hudnuancer
  • Fugter effektivt - god til aldrende og dehydreret hud


Bio‑Oil har gennemgået sikkerhedsvurderinger i overensstemmelse med bestemmelserne i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv om kosmetiske produkter. Den toksikologiske profil, kemiske struktur, inklusionsgraden og det samlede daglige eksponeringsniveau for hver af de anvendte ingredienser er blevet vurderet og fundet sikker til brug (også for gravide).