Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Sanimaid Boston Toiletbørste med vægholder, hvid

Den mest hygiejniske toiletbørste nogensinde!

Varenr.: 60001300
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 119,00 kr.
(148,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Sanimaid hygiejnisk toiletbørste med vægholder i hvid

Hygiejnisk og effektiv toiletbørste med antibakterielt håndtag. Sanimaid toiletbørsten er udviklet til at give et skinnende rent toilet, med en minimal risiko for spredning af bakterier. Det vandafvisende børstehoved gør, at Sanimaid ikke drypper, og altid er ren efter brug. Dermed kan det være slut med en holder fyldt med ulækkert vand.

Sanimaids smarte udformning gør det muligt at komme 360 grader rundt i kummen - også under kanten af toilettet. Børstehovedets bløde og fjedrende silikone rengør nemt og effektivt. Materialet virker efter samme princip som vinduesviskerne på biler. Til genstridige urenheder anvendes toiletbørstens gnubberibber.

Høj kvalitet og ergonomisk design

Sanimaid toiletbørsten er lavet til at blive anvendt dagligt. Det antibaktielle skaft er ekstra langt og kraftigt, så toiletbørsten har en god ergonomi.

Vægholderen gør det hurtigt og enkelt at få fat i toiletbørsten efter behov. Holderen sættes nemt op på væggen med den medfølgende stærke tape, helt uden brug for skruer.

Prisvindende 99,9% bakteriefrit design

Sanimaid toiletbørsten har vundet flere priser for sit bakteriefri og moderne design. I marts 2017 vandt Sanimaid en Global Innovation Award ved brancheshowet Home + Housewares Show i Chicago, USA. Herudover har den innovative toiletbørste vundet en GIA International Award i 2017.

Sanimaid er det perfekte valg til miljøer som sætter hygiejnen i højsædet - og som vil sikre en indbydende og pæn toiletbørste overfor de ansatte og kunder. F.eks. vil Sanimaid være et naturligt valg til firmaets toiletter, fitnesscentre, hoteller, skoler mv.

  • Farve: Hvid
  • 99,9% bakteriefri
  • Ingen vandryp
  • Inkl. vægholder
Dokumenter