Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Vileda Ultra Speed Startersæt mini

1 stk MicroPlus moppe – 1 stk skaft – 1 stk spand – 1 stk håndpresse

Varenr.: 3175660
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 349,00 kr.
(436,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Vileda Ultra Speed Startersæt - mini

Startersæt med en 10 liter spand med håndpresse, en fremfører og et stk. MicroPlus mop med tilhørende teleskaft. Sættet er ideelt i en travl hverdag, hvor rengøring prioriteres højt, og det skal være enkelt og smart. Sættet er specielt velegnet til rengøring i små områder (10-30m2) som kontorer, caféer, butikker, køkkener, toiletter, hotelværelser, mv. Derudover er UltraSpeed Mini perfekt til rengøring af både vægge, lofter, fliser, bordplader, trapper og andre svært tilgængelige områder.

UltraSpeed er et modulopbygget gulvrengøringssystem, der er nemt at bruge. Systemet har en særlig håndpresse, som presser mopperne væsentligt bedre end mange andre pressere. Du kan vride mopperne uden besvær, og det betyder mindre kraftanvendelse og at gulvene tørrer hurtigere. 

Info om sættets dele:

Gulvspanden er fremstillet af solid polypropylen (PP) med indvendig skala. Den har hældetud og et ergonomisk bærehåndtag. Spandens rektangulære design medvirker til mere stabilitet. Derudover er pressen forsynet med en skaftholder for nem placering af skaftet.

Ergonomisk skaft med hurtig og nem justering. Skaftet er nemt at låse og hurtigt at tilpasse i højden. Fremføreren holder godt fast på moppen og har en praktisk monteringsstrop som gør, at moppen ikke behøver at blive afmonteret ved vridning. 

Moppen er fremstillet af mikrofiber, som har en god og effektiv rengøringsevne på alle typer gulve. Moppen har lange polyester mikrofibre til intensiv rengøring og diagonale nylon striber, som betyder lav friktion. Det giver ubesværet rengøring af trapper og fodpaneler.

Startersættet indeholder:

  • Spand: 10 liter
  • Fremfører 40 cm
  • Teleskaft: 80-140 cm
  • MicroPlus moppe