Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Dyson V7 Motorhead håndstøvsuger

Oplev op til 30 min. effektiv støvsugning med kraftig sugeevne og fri bevægelighed

Varenr.: 70005640
Total for 1 stk: 2.539,00 kr.
(3.173,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 24.01.2019

Dyson V7 Motorhead håndholdt støvsuger

Dyson V7 Motorhead er en ledningsfri støvsuger i et let design og med en vægt på blot 2,4 kg manøvreres den nemt, med kun én hånd. Tyngdepunktet er placeret tæt ved grebet for at gøre det let for dig at gøre rent i forskellige højder og vinkler. Du får altså let og afbalanceret rengøring fra gulv til loft. Og med et enkelt tryk på knappen, kommer du nemt af med snavset og opnår en hurtig og hygiejnisk tømning af beholderen, så du igen kan være effektiv.

Støvsugeren er fremstillet med en patenteret cyklonteknologi og drives af et nikkel-kobolt-mangan-batteri, som leverer op til 30 minutters uformindsket sugeevne, så du opnår en effektiv rengøring. En praktisk Boost-funktion, giver op til 6 minutters forøget sugeevne til vanskeligere opgaver. Et Direct drive-mundstykke presser børsterne dybt ned i tæppet for at fjerne nedtrådt snavs, så du opnår 75 % mere effekt i børstemundstykket end Dysons V6 Cord-Free støvsuger. Og da mundstykket er dækket af børster i hele bredden, er det muligt at gøre rent helt ind i hjørner og langs kanter, så du får det hele med.

Dysons V7 støvsuger klarer dagens udfordringer uanset om du skal fjerne spindelvæv i loftet, genstridigt snavs på gulvet, eller støvsuge bilen. Støvsugeren kan nemlig både rengøre højt oppe og hurtigt konverteres til en lille håndholdt udgave, til hurtig rengøring, pletvis rengøring og rengøring af vanskelige steder, såsom trapper, møbler, bilen, mv.

En smart dockingstation, med plads til ekstra udstyr, tillader dig nemt at opbevare og oplade støvsugeren, når du ikke anvender den. En nem løsning med ophæng på væggen, giver dig direkte adgang til støvsugeren og oplade-funktionen gør at den altid er klar til brug, når det passer dig.

  • Vægt: 2,4 kg
  • Sugekraft Boost(aiwatt): 100AW
  • Størrelse af beholder: 0,54 L
  • Vaskbart filter til hele produktets levetid
  • Direct drive-mundstykke
  • 2 Tier Radial™-cykloner
  • Dimensioner(HxBxD): 21 x 124,3 x 25 cm