Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Dyson V8 Absolute støvsuger

Ledningsfri, problemfri og stor sugeevne - Til alle gulvtyper

Varenr.: 3237030
Total for 1 stk. : 5.999,00 kr.
(7.498,75 inkl. moms)
stk.
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Dyson V8 Absolute støvsuger

Opfanger allergener, udskiller renere luft!

Denne Dyson V8 Absolute er en ledningsfri støvsuger i et let design og med en vægt på blot 2.61 kg, manøvreres den nemt, med kun én hånd. Tyngdepunktet er placeret tæt ved grebet for at gøre det let for dig at gøre rent i forskellige højder og vinkler. Med et enkelt tryk på knappen, kommer du nemt af med snavset og opnår en hygiejnisk tømning af beholderen.

Støvsugeren er fremstillet med en patenteret cyklonteknologi der indfanger og fastholder støv. Et effektivt filter indfanger allergener og bakterier på helt ned til 0,3 mikron og hele systemet er forseglet, så luften der kommer ud af støvsugeren, er renere end den luft, du indånder.

Takket være en perfekt kombination af 2 Tier Radial™-cykloner og et redesignet nikkel-mangan-koboltbatteri, opnår du en effektiv og høj sugeevne. Støvsugeren har 2 mundstykker - Et Direct drive-mundstykke der er 150 % større i børstemundstykket med stive nylonbørster der fjerner genstridigt snavs fra tæpper. Kulfibertråde fjerner fint støv fra hårde gulve. Mundstykket er dækket af børster i hele bredden, så det er muligt at gøre rent fra væg til væg. Og et praktisk soft roller-mundstykke af vævet blød nylon med rækker af anti-statiske kulfibertråde, sørger for at opsamle fint støv og større partikler af snavs.

Dysons V8 Absolute støvsuger kan hurtigt konverteres til en lille håndholdt udgave, til hurtig rengøring, pletvis rengøring og rengøring af vanskelige steder, såsom trapper. Med den lille motoriserede mini støvbørste kan du hurtigt støve huset flader af, uden besvær. Med Dysons ledningsfrie støvsuger får du altså høj sugeevne, lang driftstid og fri bevægelighed - Fjerner støv og snavs, hurtigt og nemt!

  • Vægt: 2,61 Kg
  • Sugekraft: 22 AW
  • Sugekraft Boost: 115 AW
  • Størrelse af beholder: 0,54 L
  • Vaskbart filter der varer hele produktets levetid
  • Direct drive-mundstykke + Soft roller-mundstykke
  • Motoriseret blød mini støvbørste
  • 2 Tier Radial™-cykloner
  • Dimensioner(HxLxB): 25 x 124,4 x 22,4 cm