Stort udvalg af vinterprodukter

Til når vinteren kommer og frosten bider, har vi hos Lomax samlet en række produkter, der gør det let at finde netop det du står og mangler. Vi har alt lige fra sneskovle, saltspredere og fejemaskiner til personlig pleje og varmeblæsere.
 

Saltspredere og vejsalt

Se alle

Sneskovle og skrabere

Se alle

Fejemaskiner og sneslynger

Se alle

Salt- og sandbeholdere

Se alle

Måtter og riste

Se alle

Autoudstyr

Se alle

Varmeblæsere

Se alle

Personlig pleje

Se alle

Varme drikke

Se alle

Køb alt til vinteren hos Lomax

Hvad enten det er noget varmt at drikke eller noget udstyr til snerydningen du står og mangler, så har vi hos Lomax lavet en samlet side, der gør det muligt for dig at købe alt til vinteren på en gang.

Pas på din bil

Vinteren er en hård tid for bilen, derfor er det vigtig med det rette udstyr, så du og bilen klarer jer igennem frosten og sneen. Hos Lomax finder du derfor kategorien autoudstyr, hvor du kan finde de nødvendigheder der skal til for at klare sig igennem vinterperioden. Her finder du alt lige fra sprinklervæske, fælgrens og diverse rengøringsartikler til bilen, til donkrafte, isskrabere og batteriladere, der hjælper dig igennem vinteren.

Sørg for dit eget areal

Da der er regler for snerydning, har vi samlet en række produkter der forenkler snerydningen for den enkelte. Til personen med den lille plads, har vi samlet sneskovle og sneskrabere, der gør det let og enkelt at rydde fortovet ude foran arbejdspladsen. Er man en af dem der har et lidt større areal omkring sin arbejdsplads, har vi et stort udvalg af fejemaskiner og sneslynger, der gør det let og enkelt at få ryddet sit areal. Samtidig har vi saltspredere, vejsalt og beholdere som et effektivt middel mod glatte veje og parkeringspladser.  

Hold det indendørs vedlige

Hvad enten du sidder i hjemmet eller på arbejdspladsen, ønsker man ikke en kold arbejdsplads. I kategorien varmeblæsere finder du derfor et stort udvalg af forskellige blæsere, der effektivt opvarmer dit ønskede rum.
 Når sneen falder og vinterstøvlerne kommer på, har man tendens til at trække et stort læs sne med indendørs. For at undgå for meget sne indendørs har vi samlet en række af måtter, riste og skobakker. Med disse produkter skulle indendørs rengøringen ikke være lige så slem.

Personalepleje

Da vinteren er en travl tid, er det vigtigt at holde sig i gang og holde sig varm. Varme drikke og lidt personlig pleje er derfor altid godt at have ved hånden. Vi har derfor samlet de mest populære drikkevarer til vinterperioden. I kategorien personlig pleje finder du herudover diverse sugetabletter, desinfektion til diverse flader og lommetørklæder til den løbende næse.