Lomax åbningsfest Lomax åbningsfest

Spritny og forbedret butik

I anledning af at vi har istandsat vores 350 m2 store butik i Frederikssund, holder vi et brag af en åbningsfest med mange stærke åbningstilbud. Åbningen fejres fra d. 29. april til d. 3. maj. Tilbuddene gælder kun ved køb i den nye butik, og der er et begrænset antal.

Foruden gode tilbud vil hele åbningsugen også byde på lækre forfriskelser, goodiebags, konkurrencer mm. Så kig forbi vores nye, forbedrede butik på Elsenbakken 37 i Frederikssund og vær med til fejringen.

Åbningstider: Mandag – torsdag: 8.00-16.30 og fredag: 8.00-16.00.


Åbningsfest
Arbejdshansker
Lenovo
Papir
Blæk og Toner
Logo
Kontorstol
Makita
Stige
Løbehjul
Apple
Chokolade
Trækvogn
Kaffe
Tilbud i butik

Pølsevogn

Lækkerier og overraskelser

Hele åbningsugen byder vi på snacks, kaffe og lidt lækkert at spise, mens du kigger dig omkring i vores nye butik. Og onsdag kan du tilmed være en af de heldige, der får en goodiebag med flotte overraskelser, hvis du er blandt de første 100 kunder.

Lomax indretning

Gratis indretningshjælp

I forbindelse med istandsættelsen af vores butik, har vi fået et nyt og superflot møbelshowroom. Vores kompetente indretningskonsulenter vil være til stede hele ugen og yde gratis og uforpligtende vejledning til indretningen af din arbejdsplads.

GoDream Gavekort

Giv os dit input

Kig forbi vores nye butik i løbet af åbningsugen og fortæl os, hvad du synes, der mangler i vores sortiment. Dit input udløser en rabatkode til vores webshop på 250 kr. og et lod i konkurrencen om et oplevelsesgavekort fra Go Dream til en værdi a 800 kr.