• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Black Friday tips - Sådan bliver du klar til tilbudsjagten

”Sort fredag” kan måske lyde lidt dystert, men i virkeligheden skal Black Friday forstås som en festlig salgsdag, hvor der er mange penge at spare. Black Friday er en begivenhed, der stammer fra USA, hvor webshops, butikker og shoppingcentre kickstarter julesalget med gode tilbud. Men for at få det optimale ud af Black Friday, er det en god idé at planlægge sine shoppeaktiviteter, inden tilbudsjagten skydes i gang. Vi har samlet vores fem bedste tips til, hvordan du forbereder dig.

tips 4

Følg med på sociale medier

Mange butikker og webshops bruger også de sociale medier til at promovere de gode tilbud – både inden Black Friday og på selve dagen. Og nogle opretter en Black Friday-begivenhed, hvor du kan følge med og deltage i konkurrencer. Du kan følge Lomax på Facebook.

tips 1

Lav en tjekliste

Måske er der noget, du længe har gået og ønsket dig og overvejet at købe, eller måske er der noget, der normalt virker lidt for dyrt, som du står og mangler? Lav en liste over de produkter, som du gerne vil købe og læg en plan for, hvad du vil gå efter. Undersøg og tilføj også til listen, hvad produkterne normalt koster, så du er sikker på, at du får dem til en god pris.

tips 5

Vær klar til at shoppe!

Nogle butikker starter Black Friday-udsalget allerede ved midnatstid. Så hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud, kan det betyde, at du skal være sent oppe.

Skaf familie og venners ønskelister

Rigtig mange mennesker benytter de gode tilbud på Black Friday til at få købt julegaver til familie og venner. Få derfor familiens og vennernes ønskelister i god tid, så du kan planlægge, hvad du vil købe til dem. Du kan være heldig at spare helt op til 80 % på nogle ting, og så er der jo plads til lidt ekstra julehygge i budgettet.

Tilmeld dig nyhedsbreve

Rigtig mange webshops sender info og tilbud ud via nyhedsmail, så hvis du vil have direkte besked om, hvornår tilbudsjagten bliver skudt i gang, eller hvor meget du kan spare, er det en god idé at være tilmeldt butikkernes nyhedsbreve i god tid. Du kan tilmelde dig Lomax's nyhedsbrev her.

Bonustip: Hav tålmodighed og vis hensyn

Det er vigtigt at huske, at du ikke er den eneste på Black Friday, der gerne vil have fingrene i de gode tilbud. Mange kaster sig ind i tilbudsjagten, og personalet i butikkerne knokler løs for at sørge for, at alle kunder er glade og tilfredse. Vær derfor tålmodig, vis hensyn og smil til ekspedienter og andre kunder – det smitter af og gør tilbudsjagten lidt sjovere.