• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
 • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
 • Trustpilot
BigBonus - op til 100% KB BigBonus - få op til 100% KvartalsBonus til og med fredag

35.000+ varer indenfor kontor, elektronik og lager

Anbefalet til dig

Se vores services

 • Byt til nyt-service
 • Indretning
 • Bruttolønsordningen
 • Frugtordning
Byt til nyt

Lomax' genbrugsservice

NYHED!
Gode, brugte kontormøbler bør ikke gå til spilde. Vi hjælper derfor med at bortskaffe dine gamle møbler på en bæredygtig og miljørigtig måde.

Konceptet er simpelt! Når du handler nye kontormøbler hos Lomax, tilbyder vi at købe og afhente dine gamle møbler og sørger for, at nogen andre får glæde af dem.

Skal vi fastsætte værdien af dine gamle møbler?

Kontakt vores møbeleksperter på tlf. 47 36 80 00

Indretning

Få et skræddersyet GRATIS tilbud

Vores indretningskonsulenter hjælper dig

Lomax’ indretningskonsulenter har den nyeste viden, kan stille de udfordrende spørgsmål og komme med gode idéer til indretningen, som I måske ikke selv havde overvejet. Få hjælp til alt fra små justeringer af belysningen eller udfordringer med akustikken til komplette indretningsløsninger, der giver lokalerne et løft og gør kontorindretningen mere moderne.

Se hvad vi tilbyder
Bruttolønsordning

Bruttolønsordning

Få et hjemmekontor via bruttolønsordning.

Via bruttolønsordningen kan en medarbejder få et ergonomisk hjemmekontor helt skattefrit. Ordningen er et personalegode, hvor medarbejderen billigt kan indrette en god hjemmearbejdsplads, som forebygger overbelastningsskader, reducerer sygefravær og øger produktiviteten.

Se alle fordelene
Frugtordning

Frugtordning

Mange virksomheder vælger i dag at tilbyde sine medarbejdere frisk frugt via en frugtordning, og det er der også rigtig god grund til. Det sender et signal til medarbejderne om at deres trivsel på arbejdspladsen er i fokus, og hvad der kan virke som en lille forkælelse, kan have reel effekt på arbejdslysten og energien.

Med en frugtordning er det let for medarbejderne at vælge den sunde løsning, og med den rette ordning er det faktisk en billig måde at højne både trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

Læs mere om frugtordningen

Dine fordele hos Lomax

Kontorforsyning til virksomheder i hele Danmark

Totalleverandør af kontorartikler

Dansk virksomhed grundlagt i 1962. Hos Lomax er vi eksperter i kontorforsyning, og vi vil med glæde levere alt hvad du, og din virksomhed, har behov for. Vi forhandler alt indenfor kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr og husholdning, og med mere end 35.000 forskellige varer i vores webshop, har du en unik mulighed for, at købe alt til kontoret ét og samme sted. Du finder også et bredt udvalg af værnemidler. Med vores store sortiment til virksomheder og private, kan vi levere hele dit kommende kontorinventar. Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms.

 • Stort sortiment af kvalitetsvarer
 • Konkurrencedygtige synlige priser
 • Eksperthjælp til kontorindretning
 • Minimum 5% bonus på alle dine køb
 • 14 dages fuld returret
 • Du kan få det hele ét sted

Opspar KvartalsBonus

Med Lomax KvartalsBonus får du altid mindst 5% i bonus, når du handler hos os. Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du i det efterfølgende kvartal kan bruge din bonus til at købe varer.

Få de bedste tilbud direkte på mail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de bedste tilbud og besparelser direkte i din indbakke. Vi sørger for at fortælle dig hvornår de varer, du plejer at bestille, er på tilbud, og giver dig samtidig inspiration til andre populære køb i din branche.