Ooono Version 2 trafikalarm

Slip for irriterende fartbøder!

Ooono Version 2 trafikalarm – Så er du advaret!

Ooono trafikalarm er en brugervenlig alarm, der placeres i forruden på bilen, og advarer trafikanten 30 sekunder inden personen nærmer sig en fartkontrol eller en farlig situation. ooono advarer dig ved fotovogne, og ulykker så du slipper for fartbøder og undgår farlige situationer.

Ooono modtager indrapporteringer om fartkontroller i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og 30 andre lande i Europa fra mere end to millioner aktive brugere hver måned. Ooono er lovlig og 100% gratis at bruge i Danmark.

Ooono virker, via bluetooth, sammen med både iPhone og Android telefoner. For at indrapportere en fartkontrol og advare andre trafikanter skal du blot trykke på din ooono. Din ooono enhed markerer selv placeringen og opdaterer dine medtrafikanter.

Ooono er udstyret med to klæbepuder, som gør den meget nem at montere et synligt sted i bilen. Det kunne f.eks. være i forruden eller ved siden af bakspejlet. Ooono skal være tilkoblet en smartphone vha. app'en "ooono connect", som du gratis kan hente i Appstore eller Google Play.

Varenr. 70052510

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 398,75 kr.
stk. a 248,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70052510
Mærke Ooono
Type Fartalarm
EAN nummer 5714149011104

Produktenheder

Stk. 1 stk.
KOLLI 12 stk.
Ydrekarton 144 stk.

Bedøm produkt