Netgear VMS3130 Arlo, IP kamera+videoserver

Trådløs overvågningssystem til kontoret/hjemmet

Arlo IP Security System

Trådløst batteri-drevet overvågningskamera med videoserver

Med dette Arlo overvågningssystem, har du alt du skal bruge, for at komme igang med overvågning i høj kvalitet. Tilslut enkelt baseenheden til din router og synkroniser kameraet til din enhed og forbind så til den gratis Arlo app - Så er du kørende på ingen tid.

Med denne smarte trådløse løsning, er der ingen grænser for, hvor du kan montere dine kameraer. Du kan overvåge overalt, både ude og inde og i alt slags vejr. Gense din overvågning klart og tydeligt i 720p, som fanger alle detaljer i HD kvalitet. Sørg for at opgradere din serviceplan og tilføj nemt og trådløst flere kameraer for at mest muligt ud af dit system.

Kameraet er designet til både at kunne anvendes inden- og udendørs uanset vejrforhold og er samtidigt udstyret med nat-syn, så det også kan optage om natten samt i mørke rum, selv når lyset er slukket. Idet kameraet er batteri-drevet er det ikke beregnet til live-streaming og er derfor forsynet med en smart bevægelsesalarm, som du nemt kan aktivere, så du kan modtage push-beskeder eller mails, når der er udløst aktivitet på dit kamera uanset tidspunktet på dagen, så du nemt kan følge med, uanset hvor du befinder dig.

Og der er ingen grund til bekymring mht. pladsen af dine optagelser, du får nemlig plads online til de seneste 7 dages udløsning af aktivitetsoptagelser - helt gratis.

Inkluderet i pakken:

  • 1 x HD, 100% trådløst, batteri-drevet indendørs-/udendørskamera med IR nat-syn
  • 1 x Smart-hjembasestation med netadapter
  • 1 x Ethernet-kabel
  • 2 x Magnetisk kamerabeslag
  • 2 x Monteringsskruer
  • 4 x Batterier
  • 1 x Hurtigguide
  • 1 x Klistermærke
Varenr. 3236690

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.748,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3236690
Mærke Netgear
Type Kamera
Producentvarenr. VMS3130-100EUS
EAN nummer 0606449107562

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt