Netgear VMS4330 Arlo Pro, 3 kameraer+videoserver

Trådløs overvågningssystem til kontoret/hjemmet

NETGEAR Arlo Pro – Security Cameras + videoserver

100% trådløse, vejrbestandige, genopladelige HD overvågningskameraer med lyd og 130° vidvinkel linse

Arlo Pro er et funktionelt sikkerhedssystem, der kører på et højtydende letgenopladeligt batteri og har alt hvad du behøver for at holde øje med de ting og dem du holder af og effektivt skræmmer uvedkommende væk. Arlo Pro er et batteridrevet 100% trådløst overvågningskamera, hvilket betyder at det hverken har brug for strømkabel eller netværkskabel, så du slipper for besværet med ledninger. Du har også mulighed for tilslutning af strømkabel, hvis du ønsker en fuldstændig uforstyrret overvågning. 

Se og hør alt i ekstraordinær kvalitet via detaljeret og krystalklar 720p HD opløsning. Lyt og snak via app'en på din smartphone, og giv beskeder videre til enhver der befinder sig i ejendommen, uanset om det er til rengøringspersonalet, vikaren mfl. - også når du ikke er til stede.

Et praktisk vejrbestandigt design, tillader dig at anvende kameraerne både inde og udendørs, i alt salgs vejr. Kameraerne er udstyret med infra rødt nat-syn, så det også kan optage om natten og i mørke rum, selv når lyset er slukket. Arlo Pro stopper tyvene før de kommer ind! Arlo Pro overvågningskameraer er nemlig udstyret med en smart 100+dB Sirene, som kan fjernstyres via app'en eller automatisk aktiveres ved registrering af bevægelser eller lyd. De er desuden udstyret med en bevægelsesalarm, som du nemt og enkelt kan aktivere, så du kan modtage push-beskeder eller mails, når der er udløst aktivitet på dit kamera uanset tidspunktet på dagen.

Med denne smarte trådløse løsning kan du hurtigt og enkelt montere dine kameraer via de medfølgende vægbeslag og komme igang med overvågningen af din ejendom med det samme. Følg med i realtid eller gense din overvågning klart og tydeligt i 720p, hvor alle detaljer er fanget i tydelig HD kvalitet. Sørg for at opgradere din serviceplan og tilføj nemt og trådløst flere kameraer for at mest muligt ud af dit system. Tilkøb f.eks. flere Arlo/Arlo Pro kameraer så du kan nyde godt af overvågning fra alle vinkler, overalt - nat og dag.

Der er ingen grund til bekymring mht. pladsen af dine optagelser, du får nemlig plads online til de seneste 7 dages udløsning af aktivitetsoptagelser - helt gratis.

Inkluderet i pakken:

  • 3 x 720p HD, 100% trådløst, inden-/udendørskamera med IR nat-syn
  • 1 x Basestation med indbygget smart sirene 
  • 3 x Genopladeligt batteri
  • 1 x Strømforsygning, adater og strømkabel
  • 1 x Ethernet-kabel
  • 3 x Vægmonteringsbeslag
  • 2 x Monteringsskruesæt
  • 1 x Hurtig startguide 
  • 2 x Klistermærker
Varenr. 3237520

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 6.936,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3237520
Mærke Netgear
Type Kamera
Producentvarenr. VMS4330-100EUS
EAN nummer 0606449113587

Produktenheder

Styk 1 styk

Dokumenter

Bedøm produkt