Elagto Eve Flare - Trådløs lampe

Trådløs lampe med SmartHome teknologi - Gør dit hjem til et smart home

Eve Flare - trådløs og transportabel LED lampe fra Elgato

Lad det smarte system fra Elgato gøre dit hjem til et smart home og forkæl dig med auraen af enhver farve, du ønsker, hvor som helst.  Eve Flare giver stemningsfuld belysning – en belysnings så fascinerende, at du vil genskabe den ideelle atmosfære gang på gang, bare for sjov. Du får 6 timers trådløs belysning, trådløs opladning, slidstærkt kabinet med IP65 vandmodstand og et bærehåndtag. Eve Flare er bygget til kunne bruges både inde- og udendørs. Det er nemt at aktivere den ønskede atmosfære. Bare benyt dig af appen eller chat med Siri, når stemningen rammer – eller indstil en timer og få Eve Flare til at komme til live af sig selv, takket været din hub. Udforsk farveskemaerne eller lav din helt egen farve.

Eve tilbehør er udelukkende HomeKit aktiverede og systemet er både sikret og krypteret. Få overblikket over alle dine Eve enheder med Eve-app’en. Opsætningen er hurtig og nem, energiforbruget er lavt og tilbehør-reaktionstiden er skarp. Brug af Eve serien kræver iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11.4 eller nyere. Skal du have adgang til systemet når du ikke er hjemme så kræver dette et Apple TV Gen. 3. eller nyere, som er oprettet som hjemmecentrum.

Komfort starter med at have dit hjem, ligesom du kan lide det. Med Eve, tilsluttes dine enheder problemfrit – Få indsigt og styr dit hjem direkte fra din iPhone og iPad.

  • Mål: Ø 25 cm
  • 90 Im LED lysintensitet
  • Virker med Apple HomeKit
  • Forbind trådløs gennem Bluetooth Low Energy – uafhængig af bridges
  • IP65 vandresistent
  • Driftstemperatur: 0 til 40 grader
  • Luftighed: 0 % til 80 %
  • Indeholder: trådløs opladerbase med en AC strømadapter
Varenr. 70026820

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 798,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 3-5 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70026820
Mærke Elgato
Type Lampe
EAN nummer 4260195391376

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt