Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

Creative Inspire T3300 2.1 højttaler, sort

Spektakulær bas og fuldspektret lyd

Creative Inspire T3300

Den hidtil mest højtydende Inspire med nyskabelser, der giver uovertruffen ydelse. Creative Inspire T3300 giver spektakulær bas og utrolig præcis fuldspektret lyd, der simpelthen er den bedste i sin klasse. For det første leveres højttalersystemet med en subwoofer med nedadrettede enheder i basreflekskabinet og basniveaujustering, der er den største i sin klasse! For det andet har vi forstærket satellitternes lydspektrum ved at inkorporere Creatives DSE (Dual Slot Enclosure) - en designfunktion, der gør det muligt at implementere et standard portrør i små kabinetter. Når det anvendes med Creatives IFP (Image Focusing Plate) - en funktion, der forbedrer lydens retningsvirkning og billedbehandling til lytteområder - får du musik, der er højere, mere fokuseret og med øget midterbas, mens du bevarer tonepræcisionen. Creative DSE (Dual Slot Enclosure) inkorporerer et funktionelt standard portrør i et lille kabinet. Dette forbedrer i høj grad hele systemets frekvensfordeling og giver højere afspilning med mere mellembas.

  • Creatives forbedrede IFP (Image Focusing Plate) har et tragt, der omslutter satellitterne for at forbedre lydens retningsvirkning og visualisering, hvilket giver et bredere akustisk sweet-spot og mere fokus på musikken, samtidigt med at tonepræcisionen bevares.
  • Subwoofer med nedadrettede enheder i basreflekskabinet og basniveaujustering, der er den største i sin klasse.
  • Indbygget ledningsforbundet fjernbetjening med tænd/sluk-funktion og lydstyrkekontrol for nemhedens skyld.
  • Udgangseffekt Satellit: 5,5 Watt RMS pr. kanal (2 kanaler)
  • Udgangseffekt Subwoofer: 16 Watt RMS
  • Frekvensområde: 40 Hz ~ 20 kHz
Varenr. 3117400
Køb minimum 1 stk.
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 476,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3117400
Mærke Creative
Antal højttalere 2
Højttalereffekt 5 W
Integreret forstærker Ja
Producentvarenr. 51MF0415AA000
EAN nummer 5390660180255

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt