Ubiquiti Cloud Key - UniFi Controller

Administrér og kontroller dit Ubiquiti setup på nem og sikker måde

Ubiquiti UniFi Cloud Key - Controller

UniFi Cloud Key er et kompakt og teknologisk mesterværk. UniFi Cloud Key er en integreret computer og software-controller. Den har en quad core-processor med 2 GB RAM, og benytter den nyeste version af UniFi Controller-teknologi med indbygget Hybrid Cloud-teknologi.

UniFi Cloud Key kan konfigurere og administrere alle dine UniFi-enheder i netværket. UniFi Cloud Key erstatter en dedikeret server eller computer, og har samtidig et ekstremt lavt energiforbrug.

Ubiquitis hybridcloud-teknologi sørger for en sikker, privat SSO (Single Sign-On), så du kan få adgang til alle dine UniFi-enheder, uanset hvor du befinder dig. Med Ubiquitis hybridcloud skal du ikke bruge en tredjeparts cloud-tjeneste, så alle dine personlige oplysninger og netværksinformation forbliver lokale og sikre.

Tilføj, underhold, konfigurér, overvåg og administrér alle dine UniFi-enheder, uanset om det er en eller flere - Alle fra en og samme controller. Da den er let tilgængelig vha. en almindelig webbrowser, er Cloud Key UniFi en komplet løsning til administration af dine UniFi-netværk.

Se datablad og quickguide for yderligere informationer

Varenr. 70012580

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 648,75 kr. inkl. moms
På fjernlager Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70012580
Mærke Ubiquiti
Type Tilbehør
Producentvarenr. UC-CK
EAN nummer 0810354024146

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt