Apple MacBook Air 13" Intel Core i5, 128GB, sølv

13,3" / 1,8 GHz / Intel Core i5 / 8GB / 128GB flash / OS X 10.12

MacBook Air 13" - Intel Core i 5 -1,8 GHz, 128 SSD

Selvom den er mindre end 2 cm tynd, sætter MacBook Air en høj standard - fordi flash-lagring er standardudstyr. Flash-kredse er meget kompakte, så MacBook Air kunne gøres utrolig tynd og let. Flash er såkaldt "fast hukommelse", så der er ingen bevægelige dele. Det gør den stabil, robust og lydsvag. Og det fylder meget mindre - faktisk omkring 90% mindre. På den måde bliver der plads til andre vigtige ting, fx et større batteri. Så du har en bærbar, der næsten ikke vejer noget, og kan arbejde i timevis på en enkelt opladning. Det er ægte mobilitet.

Multi-Touch-teknologien findes i næsten alle Apple-produkter. Det er den bedste og mest personlige måde at interagere med enhederne på. Og den optimale måde at opleve Multi-Touch på en notebook er via pegefeltet. Pegefeltets store overflade af glas har ingen knap, fordi hele pegefeltet fungerer som en knap. Og med Multi-Touch-bevægelser i OS X Lion kan du interagere med MacBook Air på en måde, der føles mere intuitiv og giver bedre respons end nogensinde. Alle kan prøve at udvikle en bærbar, der er tynd og let. Det svære er at gøre det uden at gå på kompromis med kravene. Derfor har MacBook Air et tastatur i fuld størrelse og ikke en sammenpresset udgave af det, som du er vant til. Når du skriver på MacBook Air, føles det lige så bekvemt, som at skrive på et almindeligt tastatur. Og tastaturet er baggrundsbelyst, så du kan skrive bekvemt, selvom der er dårlig belysning. En indbygget sensor til omgivende lys registrerer ændringer i lysforholdene og justerer automatisk lysstyrken på tastaturet og skærmen, så du får den perfekte lysstyrke i alle omgivelser.

Hvis du kunne se ind i MacBook Air, ville du se noget bemærkelsesværdigt: hvor megen plads Apple har givet batteriet. Det skyldes de mindre komponenter som fx flash-lagring. Og når målet er at designe den perfekte bærbare computer til hverdagsbrug, giver det god mening at prioritere batteriet højt. Når du sætter MacBook Air på vågeblus i over en time, skifter den til den såkaldte standby-funktion. Det betyder, at du kan komme tilbage til MacBook Air en dag, en uge - eller endda en hel måned - senere, og den er straks klar til brug. MacBook Air har et unibody-design, der omfatter både kabinettet og skærmen. Unibody-konstruktionen giver større præcision og gør designet mindre komplekst med færre dele. Og på den måde får du en bærbar computer, der er ufatteligt tynd og let, men robust nok til at modstå hverdagens strabadser.

Specifikationer

  • Operativsystem: OS X 10.12 Sierra
  • Processor: Intel Core i5 (5. Gen) 1.8 GHz ( 2.9 GHz ) / 3 MB Cache
  • Hukommelse: 8 GB LPDDR3
  • Lagring: 128 GB Flash
  • Billedskærm: 13,3" LED baglys 1440x900
  • Grafik: Intel HD Graphics 6000
  • Netværk: Bluetooth 4.0, 802.11 a/b/g/n/ac
  • Batteri: Op til 12 timer
  • Dimensioner (B x D x H): 32,5 x 1,7 x 22,7 cm
  • Vægt: 1.35 kg
Varenr. 3240360

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 8.798,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 3240360
Mærke Apple
Harddisk type SSD
Skærmstørrelse 13,3 tomme
RAM 8 GB
Harddisk 128 GB
Type MacBook Air
Farve Silver
Processor Intel Core i5
Producentvarenr. MQD32DK/A
EAN nummer 0190198462275

Produktenheder

Stk. 1 stk.

4 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Mette Munk Kofoed Jensen - 09. februar 2018
Af Michael Kofoed - 09. februar 2018
Hurtig levering og produktet indfrier alle forventninger. I øvrigt til en meget konkurrencedygtig pris!
Af Lars Køhler - 09. februar 2018
Af Dorte - 09. februar 2018