Brugt Apple Macbook Air 13", 128GB, sølv (A)

13.3"/ Intel Core i5-5250U / 4 GB RAM / 128 GB SSD / (Early-2015) / Grade A

**Istandsat Apple MacBook, 128GB, sølv

Original brugt MacBook - Grade A
Hos Lomax har du nu mulighed for at købe en original Apple MacBook, som tidligere har været brugt, men endnu i god stand,– og til en pris, der er langt mindre end det, du typisk vil komme af med, ved købet af en sprit ny MacBook. Computeren er renoveret og gennemtestet så du får en maskine så god som ny. Alt data er slettet og der er installeret software på ny. Når du køber et brugt produkt, garanteres det at produktet er fuldt funktionsdygtigt og der stilles en 1 årig garanti, som på normale B2B varer, dog må det forventes at der er almene brugsspor på f.eks. kabinettet, forringelse af batterikapaciteten og lignende. Der vil ikke være tale om fejl/mangler på produktet som kommer til gene under brug.

Forklaring på: Grade A - et produkt i god stand
Da der er tale om et brugt produkt, kan det have minimale spor af brug. Grade A er en af de bedste klasser af brugte produkter, så det vil føles som en fuldstændig ny computer.

Apple MacBook Air 13.3" - 2015 model
Ved køb af en istandsat model af Apple MacBook Air 13.3" får du en kraftfuld bærbar computer med høj ydeevne pakket ind i et stilrent, let kompakt design der gør enheden utrolig nem at arbejde med, både på og udenfor kontoret. MacBook Air er den perfekte samarbejdspartner og den lange batterilevetid sikrer at du kan være produktiv hele dagen. Computeren leveres med originalt USA eller svensk tastatur, derfor bliver de eftermonteret med keystickers(mærkater), så du oplever et dansk layout med alle danske taster tilstede. Dette vil dog medfører at tasterne æ, ø og å og muligvis flere taster ikke er baggrundsbelyste.

Er du på udkig efter en effektiv bærbar computer i rigtig god stand, der både er god for dig, miljøet og økonomien - er denne MacBook Air det oplagte valg.

  • Model: Apple MacBook Air 13” (Early-2015) - Grade A - istandsat
  • Processor: Intel Core i5-5250U
  • RAM: 4 GB 
  • Harddisk: 128 GB SSD
  • Skærm: 13.3" (1440x900) pixel
  • Grafikkort: HD Graphics 6000
  • Bluetooth
  • Operativ system: Mac OS X 10.11 El Capitan
  • Garanti: 1 år
  • Inkl. Strømforsyning / Webcam / Dansk tastaturlayout
Varenr. 70027110

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 7.498,75 kr.
styk a 6.248,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 70027110
Mærke Apple
Harddisk type SSD
Skærmstørrelse 13,3 tomme
RAM 4 gigabyte
Harddisk 128 gigabyte
Type MacBook Air
Farve Sølv
Processor Intel Core i5
Refurbished Ja

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt