Apple iPad Pro 10.5" Wi-Fi, 256GB, Guld

Den nye iPad Pro kan klare det hele – og lidt til

Apple iPad Pro 10.5", Wi-Fi, 256GB, guld

Knap 500 gram - Tons af muligheder

iPad har altid været den ultimative Multi-Touch-oplevelse og den redesignede Retina-skærm på den nye iPad Pro, sætter en helt ny standard samtidigt med at den er utroligt nem at bruge. Ikke alene har den højere lysstyrke og mindre genskin – den har også langt hurtigere reaktionstid end nogen anden forgænger. Uanset om du scroller løs på internettet eller spiller tunge 3D-spil, glider alt så utroligt hurtigt og jævnt, at du bliver helt opslugt og nemt glemmer alt om tid og sted.  

iPad er en helt særlig måde at arbejde, spille og lære på. Og med over en million apps, der er designet specielt til den store Multi-Touch-skærm, og den stærke chip, så kan du gøre alle de ting, du bedst kan lide, på helt nye og smarte måder.

Den nye multitasking-teknologi sikrer dig at du kan nå multimeget. Den nye iPad Pro kan klare det hele – og lidt til. Den har mere power end de fleste bærbare computere og er alligevel dejlig nem at bruge. Og med iOS, verdens mest avancerede mobile styresystem, går det hele op i en højere enhed. iOS 11 får alt på din iPad til at virke mere levende end nogensinde før. De nye funktioner og muligheder gør, at du kan endnu mere, både hurtigere og nemmere, så du får en unik og personlig iPad-oplevelse - Brug den til lige præcis det, du vil, for det kan du nu.

  • 10.5” Retina-skærm - Verdens mest avancerede skærm
  • Stærkere end de fleste bærbare computere
  • iOS 11 får din iPad op på et helt nyt niveau
  • 12 MP kamera med 4K HD-video
  • A10X Fusion-chip
  • Op til 10 timers batteritid
  • 6,1 mm tynd, 469 gram
Varenr. 3239350

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 6.998,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 3-5 hverdage 14 dages fuld returret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 3239350
Mærke Apple
Kapacitet 256 GB
Farve Guld
Netværk WiFi
Model iPad Pro 10.5"
Refurbished iPad Nej
Producentvarenr. MPF12KN/A
EAN nummer 0190198313850

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt