Osram SMART+ LED Switch Dimming Mini Kit, 60W/RGBW

SMART+ sæt med 1 stk. hvid standardpære og 1 stk. mini switch

Skab flot og stemningsfuldt lys med Osram SMART+

Smart Home konceptet er kommet for at blive, så hvorfor ikke gå fra at bruge almindelig belysning til at bruge intelligent belysning. Dette kan du med SMART+ fra Osram. 

Med SMART+ LED Switch Dimming Mini Kit får du et startsæt bestående af 1 stk. SMART+ LED hvid standardpære på 60W og 1 stk. SMART+ Switch Mini (fjernbetjening). SMART+ LED standardpæren er en hvid pære som giver dig et varmt hvidt lys. Pæren er desuden dæmpbar og kan dæmpes ned til 10 % af lysstyrken uden brug af en ekstern lysdæmper og passer i stort set alle standard lamper. 

Du kan bruge sættet som det er, da du ved hjælp af fjernbetjeningen kan styre dine lyskilder helt uden brug af gateway eller bridge. Når du har monteret dine lyskilder kan lyset derefter nemt styres og dæmpes ved hjælp af fjernbetjeningen, som kan styre op til 10 lyskilder.

Med SMART+ kan du bringe lyset ind i dit hjem på din helt egen og personlige måde og kan oplyse dit hjem på en individuel og fleksibel måde alt efter dit humør og dine præferencer i forskellige situationer.

Osram SMART+ giver dig komplet frihed til at styre din belysning som det passer dig, ved hjælp fra din smartphone, tablet og stemme.

SMART+ er handy og fleksible belysningsprodukter, som er kompatible med de to store smart-belysningssystemer ZigBee Lightlink og Apple HomeKit.

ZigBee varianterne skal bruge en gateway eller en switch for at kunne styres, og b.la. Philips Hue bruger ZigBee Lightklink til trådløs transmission og styring.

Apple HomeKit kommunikerer i stedet via bluetooth og behøver derfor ingen gateway. Her kan du styre lyset med HomeKit appen på iPhone, iPad og Apple Watch.  

Afhængig af kompatibiliteten, kan du aktivt bruge op til 100 % af SMART+ funktionerne og den store fordel er derved at du kan nøjes med at integrere dine SMART+ produkter hvis du med tiden udskifter dit Smart Home system.

SMART+ LED Standardpære:

 • Pæreform: Standardpære
 • Sokkel: E27
 • Anvender 10 W
 • Svarer til 60 W
 • Lumen: 800
 • RA: 80
 • Farve/Kelvin: RGBW 
 • Levetid: 20.000 timer
 • Dæmpbar: Ja
 • Energiklasse: A+
 • Kompatibel med: ZigBee
Varenr. 60027070

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 398,75 kr.
stk. a 298,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage 14 dages fuld returret
Osram

Osram – et af verdens ældste varemærker. Pærer og belysningssystemer fra Osram garanterer sikkerhed, komfort og en effektiv brug af ressourcerne.

Se øvrigt fra Osram

Produktdetaljer

Varenr. 60027070
Mærke Osram
Type SMART+
Fatning E27
Anvender watt 8,50
Lumen 810
Volt 230
EAN nummer 4058075816831

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Karton 4 stk.
Palle 704 stk.

Bedøm produkt