GP lommelygte Acamar, 140 lumen, PP16, 14.15cm

Kraftfuld genopladelig penlygte med USB-tilslutning - Ideel til inspektionslys

GP Design lommelygte - Acamar, Model: PP16

Robust og holdbar lommelygte med stærkt fokuseret inspektionslys

Acamar er en kompakt og let lommelygte i et slankt design, også kaldet en penlygte, der er perfekt til formål, hvor du har brug for et fokuseret inspektionslys. To lysstyrker, fokusfunktion og en aftagelig clips gør lommelygten praktisk, anvendelig og nem at have ved hånden, i brystlommen eller i tasken.

Lygten er fremstillet af anodiseret flyaluminium i et stilrent design, hvilket sikre dig en ekstremt holdbarhed og gør at den kan præstere godt i mange forskellige situationer, selv i hårde industrielle og professionelle miljøer. Lommelygten har vandafvisende egenskaber (IPX4), hvilket gør den velegnet til brug i regnvejr, men tåler dog ikke nedsænkning i vand. Lygtens gummioverflade, giver dig et fast greb og gør at den ligger utroligt godt i hånden. Lommelygten er udstyret med en aftagelig clips, som gør det nemt at fastgøre den på lommen eller i tasken. Clipsen medvirker også til at lommelygten ikke ruller, når du lægger den fra dig.

En stor fordel ved denne penlygte er at den kan oplades på farten. Skru nemt endestykket af for at komme ind til USB-indgangen, og tilslut den hurtigt og enkelt til en powerbank, computer, bil- eller vægadapter. Både praktiskt og mere miljøvenligt.

Ligesom de forskellige lysfunktioner gør lommelygtens stabile og funktionelle design det nemt at håndtere lygten med én hånd. Den smarte Dual Switch-kontakt i enden, gør det nemt og hurtigt at skifte lysstyrke, og fokusfunktionen giver dig en god variation i lysintensiteten. For at indstille lysstrålens fokus drejer du blot lygtehovedet.

Som en ekstra sikkerhed har lommelygten beskyttelse mod omvendt polaritet, hvilket forhindrer den i at tage skade, hvis batterierne sættes forkert i. Lygten er udstyret med indbyggede sikkerhedsfunktioner, som beskytter det genopladelige batteri og lommelygten mod f.eks. overophedning og overopladning.

Brugervejledning:

Et dybt tryk på kontakten for ON/OFF-funktion
Tryk kontakten halvvejs ind for at skifte lystilstand
For at låse den valgte lystilstand skal kontakten holdes halvvejs inde i 5 sekunder
Lommelygten vender tilbage til det stærkeste lysniveau (100 %), når den har været slukket i mere end 3 sekunder, ellers bliver den i den tidligere valgte lystilstand.

Specifikationer:

  • Lysstyrke: 140 lumen – 20 lumen
  • Batteri: 2 x AAA-batterier (engangsbatterier eller genopladelige)
  • Brændetid: 3 t. 30 m. på 100 %
  • To lysstyrker
  • Fokus
  • Vandafvisende, IPX4
  • Stødsikker/ Slagtest: Påvirkningsresistent, 2 m
  • Dimensioner(LxB): 14.15 x 1.62 cm
  • Inkluderet i pakken: 1 x AAA (GP Ultra Alkaline - GP24AU), Clips, O-ring x 2, Brugsvejledning
Varenr. 3229730

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 336,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3229730
Mærke GP
Type Lommelygte
Strømkilde Batteri - inkl.
Producentvarenr. 452239
EAN nummer 4891199166709

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt