GP lommelygte Sirius, 1000 lumen, PR57, 16.6cm

Kraftfuld genopladelig lommelygte med USB-tilslutning - Ideel til fritids- og arbejdsbrug

GP Design lommelygte - Sirius, Model: PR57

Robust og holdbar lommelygte til fritids- og arbejdsbrug

Sirius er en kraftfuld genopladelig lommelygte med Micro USB-indgang, som gør det nemt at lade den op uanset, hvor du befinder dig. Lang brændetid, fokusfunktion og mange lysfunktioner gør den perfekt til længere udflugter eller arbejde, som kræver en pålidelig lyskilde.

Lygten er fremstillet af anodiseret flyaluminium i et stilrent design, hvilket sikrer dig en ekstremt holdbarhed og gør at den kan præstere godt i mange forskellige situationer, selv i hårde industrielle og professionelle miljøer. Lommelygten har vandafvisende egenskaber (IPX4), hvilket gør den velegnet til brug i regnvejr, men tåler dog ikke nedsænkning i vand. Lygtens gummioverflade, giver dig et fast greb og gør at den ligger utroligt godt i hånden. Der medfølger en praktisk håndledsrem, som nemt monteres og fungerer også som anti-rullefunktion, når du lægger lommelygten fra dig.

En af de store fordele ved Sirius er, at den kan oplades på farten. Skru nemt endestykket af for at komme ind til USB-indgangen, og tilslut den hurtigt og enkelt til en powerbank, computer, bil- eller vægadapter. Både praktisk og mere miljøvenligt.

Ligesom de forskellige lysfunktioner gør lommelygtens stabile og funktionelle design det nemt at håndtere lygten med én hånd til forskellige formål. Den robuste konstruktion, gør at lygten stabilt kan stå i oprejst position, når du ikke bruger den. Den smarte Dual Switch-kontakt i enden gør det nemt og hurtigt at skifte lysstyrke, og fokusfunktionen giver dig en god variation i lysintensiteten. For at indstille lysstrålens fokus skyder du ganske enkelt lygtehovedet frem og tilbage.

Som en ekstra sikkerhed har lommelygten beskyttelse mod omvendt polaritet, hvilket forhindrer den i at tage skade, hvis batterierne sættes forkert i. Lygten er udstyret med indbyggede sikkerhedsfunktioner, som beskytter det genopladelige batteri og lommelygten mod f.eks. overophedning og overopladning.

Brugervejledning:

Et dybt tryk på hovedkontakten for ON/OFF-funktion
Tryk hovedkontakten halvvejs ind for Momentary-on
Når hovedkontakten er tændt, skal du trykke på Mode-kontakten for at vælge lystilstand
Strobe/blinkende lys
a) Strobe-funktion, når lommelygten er slukket:
Tryk på Mode-kontakten for straks at få lys. For at beholde strobe-lyset, skal du holde kontakten inde i 5 sekunder. Tryk én gang til for at slukke.
b) Strobe-funktion, når lommelygten er tændt:
Tryk på Mode-kontakten i 3 sekunder for at aktivere funktionen. Strobe-lyset slukkes, når Mode-kontakten trykkes ind igen, og så vender lyset tilbage til den stærkeste lystilstand.

Specifikationer:

  • Lysstyrke: 1000 lumen – 25 lumen
  • Batteri: 1 x Li-ion18650 (Micro USB)
  • Brændetid: 1 t. 45 m. ved 100 %
  • Tre lysstyrker + Strobe og Momentary-On
  • Fokus + fokuslås
  • Vandafvisende, IPX4
  • Stødsikker/ Slagtest: Påvirkningsresistent, 1,5 m
  • Dimensioner(LxB): 16.6 x 3.5 cm
  • Inkluderet i pakken: Håndledsrem, Taske, O-ring x 2, USB-kabel (60 cm), Brugsvejledning
Varenr. 3229650

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 848,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3229650
Mærke GP
Type Lommelygte
Strømkilde Batteri - inkl.
Producentvarenr. 450033

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 2 styk
Ydrekarton 16 styk

Bedøm produkt