• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Gaming PC

Kan du godt lide at game? Her på siden har vi gode tilbud på gaming PC'er til alle former for spil, uanset om du gamer seriøst, eller blot spiller for underholdningens skyld. Det kræver det rette gamerudstyr, for at få den fulde gamingoplevelse, og her finder du et bredt udvalg af billige men gode computere designet netop til formålet. Læs mere

Din søgning matchede ikke nogen produkter.

Men fortvivl ikke – tjek stavningen eller prøv med et mindre specifikt søgeord.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?


Hvorfor er en gaming PC vigtig?

Hvis du spiller i længere tid ad gange, så er det super vigtigt med en gamer PC. Med en god computer, kan du nemlig nemt undgå grynet grafik, og at spillet lagger eller tilmed helt fryser. En gamer PC er specielt designet, til at kunne klare selv de mere krævende spil på markedet. Så det er ikke blot en investering, som vil forbedre dit spil, men også en, som vil bidrage til den fulde gamingoplevelse. 

Fordelene ved gaming PC

Når du vælger at købe en stationær PC fremfor en gaming bærbar, har det stor betydning for computerens performance. En af de gode grunde til at vælge en stationær gamer PC, er at du oftest får en både hurtigere og stærkere computer for pengene. En anden fordel er du lettere kan udskifte komponenterne i computeren, det kan være hvis du f.eks. ønsker flere ram eller et bedre grafikkort. Samtidig har du også mulighed for at udskifte enkeltdelene i takt med at de bliver forældet, og på den måde forlænge PC'ens levetid.  

Komponenterne i computeren 

Her næves de mest væsentlige elementer, som du bør være opmærksom på, inden du køber en gaming PC:

  • Bundkortet er det som forbinder alle de øvrige komponenter i computeren, og er dermed blandt de vigtigste elementer. Bundkortet har derfor stor indflydelse på de øvrige komponenter i computeren, da de skal være kompatible for at den overhovedet skal kunne virke.  
  • CPU står for 'Central Processing Unit', men kaldes også bare for Processoren. CPU'en fungerer som den centrale regneenhed, der foretager størstedelen af beregningerne i computeren.
  • Grafikkortet er særligt vigtigt hos en gamer PC, da det beregner de data der udgør selve grafikken på computerskærmen. Grafikkortet arbejder sammen med CPU'en for at opnå den optimale ydelse der skal til, for at klare de tunge computerspil.
  • RAM står for 'Random Access Memory', og er altså computerens arbejdshukommelse. Her lagres alt den midlertidige data som bliver brugt meget, og fungerer på den måde som en slags mellemlager. Rammen kan også sammenlignes med et menneskes korttidshukommelse. Man siger at en gaming PC som minimum bør have 8GB RAM, dog anbefales 16GB RAM. 
     

Alt til den ultimative spilleoplevelse

Som du kan se, har dit gaming-setup stor betydning for dit spil. Hos Lomax har vi et bredt udvalg af gaming udstyr, så du finder nemt det du mangler til den gode gamingoplevelse, om det er monitors, stole, tastaturer eller noget helt fjerde. Bestil i dag, så sender vi det i en fart, så du hurtigt kan blive klar til mange timer med sjovt spil.

Husk at det er vigtigt med en god internetforbindelse når du spiller. Find alt det du har brug for, indenfor netværk, routere og access points, og bliv klar til en fantastisk spilleoplevelse.