Pure Elan E3 Radio med FM/DAB/DAB, grå

Alsidig og bærbar radio fyldt med en masse funktioner

PURE Radio Elan E3 med FM/DAB/DAB, grå

Brugervenlig radio med fantastisk lyd, som er egnet til hjemmet eller på farten.
Elan E3 er en praktisk, kompakt og moderne radio fra Pure med DAB/DAB+ og FM. Lyt til alle dine favoritstationer i krystalklar kvalitet. Du finder nemt stationerne via det flotte og brugervenlige farvedisplay og de enkle betjeningsknapper. Elan E3 kan køre på både batteri (4 x AA-batterier) og lysnet, så du kan høre radio både derhjemme og når du er på farten. Med de mange flotte design giver Elan E3 et friskt pust til indretningen af ethvert hjem.

Med en DAB-radio får du adgang til et stort udvalg af digitalt indhold i digital og detaljeret lydkvalitet, hvoraf meget kun er tilgængeligt via DAB. DAB-radioer finder automatisk alle tilgængelige stationer, og du vælger dem via navn. Radioen har også FM-modtager, så du kan lytte til stationer, der endnu ikke er digitale. Elan E3 er også Digital Tick-godkendt, så du kan være sikker på at være klar, når overgangen fra FM- til digitalradio er fuldendt.

Et praktisk knaplayout og et stort og tydeligt display gør det nemt at betjene Elan E3.  Menuer, stationsvalg og indstillinger foretages enkelt og intuitivt. Elan E3 har et tydeligt og brugervenligt 2,8” TFT-fuldfarvedisplay.  Via det store og tydelige display har du nem adgang til et stadig større antal DAB-radiostationer.  Se oplysninger om din favoritstation og diasshow i fuldfarve. Stadig flere DAB-stationer udsender supplerende oplysninger og grafik som f.eks. albumcover, programoplysninger, vejrdata og billeder. Elan E3 kan vise dette visuelle indhold på hele skærmen i fuldfarve.

Elan E3 anvender en specialudviklet 3” fuldtonehøjttaler med digital forstærker, som sikrer en kraftigere og klarere lyd. Med seks equalizer-indstillinger kan du hurtigt indstille tonen og få alle musikgenrer til at lyde fantastisk. Bas, diskant og lydintensitet kan indstilles efter dine egne ønsker. 

Elan E3 er mere end blot en radio med flot lyd.  Et digitalt ur med to alarmer sikrer, at du aldrig kommer for sent, og minuturet hjælper dig under madlavningen. Du kan koble din mobiltelefon eller tablet til audioindgangen og bruge Elan E3 som højttaler til din yndlingsmusik, og den har hovedtelefonudgang, så du kan høre radio uden at forstyrre andre.

Som alle Pures produkter er Elan E3 designet og udviklet i Storbritannien af Pures eksperter. Det sikrer ikke blot fantastisk lyd og imponerende kvalitet, men betyder også, at du som standard får tre års garanti.

Specifikationer:

  • Radio: Digital (DAB / DAB +)
  • Farve: Grå
  • Frekvens: Bånd III 174-240 MHz
  • FM transmission rækkevidde: 87,5-108 MHz (med RDS)
  • Skærm: 2,8" TFT-farvedisplay
  • Modtager strømforsyning: DC 6V, 500 mah
  • Batterier: 4 x AA batterier (medfølger ikke)
  • Mål: bredde 200 mm x dybde 53 mm x højde 115 mm
  • Godkendelser: CE-mærket. Opfylder kravene iht. EMC og direktiv Low Voltage (2014/30 / EF og 2014/35 / EF) og i overensstemmelse med ETSI EN 300 401
  • Garanti: Omfattende 3 års garanti
Varenr. 70026590

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 648,75 kr.
styk a 323,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70026590
Mærke Pure
Type Clockradioer
FM-radio Ja
DAB+ -radio Ja
Netværk Nej
Producentvarenr. VL-62947
EAN nummer 0759454829476

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt