• Fri fragt til og med søndag
 • /  Dag til dag-levering som normalt
 • Trustpilot

Apple AirPods med trådløst opladningsetui, hvid

Oplev de uhørt avancerede trådløse hovedtelefoner fra Apple

Apple AirPods MRXJ2ZM/A med trådløst opladningsetui, hvid

De nye AirPods med trådløst opladningsetui er et sæt med 2 stk. komplet trådløse høretelefoner udformet i et kompakt, let og ergonomisk design, som sikrer dig en behagelig pasform. Du skal bare tage dem ud af etuiet, og så er de klar til brug med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Efter en hurtig opsætning med ét tryk er AirPods i gang. De tændes automatisk og er altid tilsluttede. AirPods kan tilmed fornemme, om du har dem i ørerne, og sættes automatisk på pause, når du tager dem ud. Du kan bruge begge AirPods eller kun den ene, og når du lytter til musik eller podcasts, kan du nemt starte afspilningen eller spole frem med et enkelt dobbelttryk.

Benyt Siri direkte via høretelefonerne ved blot at sige ”Hej Siri” og bed herefter om fx at skrue op eller ned for lyden, skifte sang, ringe til en ven eller få vejvisning.

Med det trådløse opladningsetui kan du nemt og hurtigt oplade dine AirPods. Du skal blot sætte dem i etuiet og lægge det på en Qi-kompatibel opladningsplade. Du har også mulighed for at oplade dine AirPods med et Lightning-stik, hvis der ikke lige er en opladningsplade i nærheden af dig. På etuiets forside er der en LED-indikator, som viser når dine AirPods lader op.

Når AirPods er 100% opladte, giver de dig 5 timers afspilningstid og 3 timers taletid på en enkelt opladning. Og de passer perfekt til et liv på farten, takket være opladningsetuiet – det kan nemlig oplade dine AirPods flere gange og give dig over 24 timers afspilningstid. Har du brug for en hurtig opladning? På bare 15 minutter i etuiet får du 3 timers afspilningstid eller 2 timers taletid.

AirPods er drevet af den helt nye Apple H1-hovedtelefonchip og bruger optiske sensorer og bevægelsesaccelerometre til at registrere, om de sidder i dine ører. Uanset om du bruger begge AirPods eller kun den ene, fordeler H1-chippen automatisk lyden og aktiverer mikrofonen. Og når du snakker i telefon eller bruger Siri, arbejder et ekstra accelerometer sammen med de stråledannende mikrofoner om at filtrere baggrundsstøjen fra – og fokusere på lyden fra din stemme.

 • Produkttype: AirPods med trådløst opladningsetui
 • Farve: Hvid
 • Tilslutningsmuligheder: Qi-kompatibel opladningsplade eller Lightning-stikket
 • Kompatibel med nedenstående Apple enheder:
 • Alle iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller med iOS 12.2 eller nyere
 • Alle Apple Watch-modeller med watchOS 5.2 eller nyere
 • Alle Mac-modeller med macOS 10.14.4 eller nyere
 • Størrelse: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm (Trådløst opladningsetuiet)
 • Vægt: 40 gram (Trådløst opladningsetuiet) + 4 gram (AirPods)
Varenr. 70044610

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.748,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Apple

Med et produkt fra Apple er du sikret lækkert design, innovativt og brugervenligt udstyr samt høj kvalitet. Se det store sortiment af populære Apple produkter her.

Se øvrigt fra Apple

Produktdetaljer

Varenr. 70044610
Mærke Apple
Type I øret (in ear) - Trådløs
Producentvarenr. MRXJ2ZM/A
EAN nummer 0190198764829

Produktenheder

Styk 1 styk

1 produktbedømmelse

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Susanne Jørgensen - 09. august 2019