Garmin Drive™ 40 LM, Vesteuropa

Dedikeret bilnavigator med chaufføropmærksomhed

Garmin Drive 40 LM, Vesteuropa

Garmin Drive 40 bilnavigator leverer chaufføradvarsler for at fremme sikrere kørsel og øge opmærksomheden i forskellige situationer. Advarslerne er bl.a. om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og steder, hvor dyr krydser vejen. Garmin Drive 40 giver dig også besked, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet vej. Modtag advarsler om rødt lys og fartkameraer³, og vær forberedt på pludselige stop i trafikken med advarsler om kommende trafikpropper. På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel4 hvilepauser og potentielle rastepladser efter flere timers kørsel. Med funktionen Up Ahead kan du nemt se steder længere fremme og milepæle langs ruten, f.eks. grænser, uden at forlade kortvisningen.

Garmin Drive 40 omdefinerer “talte sving-for-sving-anvisninger” med Garmin Real Directions, der er letforståelige kørselsanvisninger, der guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys (f.eks., “Drej til højre ved trafiklyset” eller “Drej til venstre efter McDonalds”). Den er forudinstalleret med endnu flere millioner nye og populære steder, takket være Foursquare.

Funktionen Direct Access gør det enkelt at navigere til udvalgte komplekse destinationer, f.eks. indkøbscentre, ved at finde et sted i et større område. Når du navigerer til indkøbscenteret, giver Direct Access yderligere oplysninger om specifikke butikker i indkøbscenteret. F.eks. “Ankommer til indkøbscenteret. Butikken er indenfor på øverste niveau".

Garmin Drive 40 har et søgefelt, som gør det nemt at finde adresser og millioner af interessepunkter. Du skal blot indtaste en kategori (f.eks. "pizza"), en adresse eller et navn ("Starbucks"), så viser Garmin Drive 40 hurtigt dine resultater. Hvis du staver forkert, viser Garmin Drive 40 flere søgeresultater, som minder om det, du har indtastet.

  • Fysiske mål: 122 x 76 x 19 mm
  • Displaystørrelse, BxH: 97 x 57 mm; 4,3" diag. (109 mm)
  • Displayopløsning, BxH: 480 x 272 pixel
  • Skærmtype: WQVGA TFT-farveskærm med hvid baggrundsbelysning
  • Vægt: 144,6 g
  • Batteri: Genopladeligt litiumionbatteri
  • Batterilevetid: Op til 1 time
  • Indbygget hukommelse: Intern solid state
  • Accepterer datakort MicroSD™ kort (medfølger ikke)
Varenr. 5507090

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.198,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 5507090
Mærke Garmin
Skærmstørrelse 4,3 tomme
Kort Vesteuropa
Producentvarenr. 010-01956-2C
EAN nummer 0753759154899

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 32 styk

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Pia Nielsen - 05. oktober 2016
Af Peter Aagesen - 05. oktober 2016
et rigtigt godt produkt viser prasis det den skal