Garmin DriveAssist 50LMT, Europa

Advanced bilnavigator med indbygget kamera

Garmin DriveAssist 50LMT

Med Garmin DriveAssist har du et ekstra sæt øjne på vejen med det indbyggede kamera, som kontinuerligt optager din køretur. Hvis der sker et sammenstød, gemmer G-sensoren til registrering af uheld automatisk filerne. GPS registrerer, hvor og hvornår hændelserne fandt sted.

Du kan nemt afspille videooptagelser direkte på enheden med en kortvisning af, hvor du befandt dig på tidspunktet for hændelsen. Hvis du ønsker det, kan du se videoen senere på din computerskærm ved hjælp af vores Dash Cam Player. Snapshot-funktionen på enheden giver dig også mulighed for at tage stillbilleder, så du kan fjerne enheden fra køretøjet for at tage nærbilleder af kollisionsskader. Der medfølger et udskifteligt microSD™-kort (klasse 10) til lagring af de registrerede videodata.

Garmin DriveAssist everer kameraunderstøttede funktioner for chaufføropmærksomhed og chaufføradvarsler for at fremme sikrere kørsel og øge opmærksomheden i forskellige situationer. Når bilen holder stille ved et vejkryds eller i trafikken, gør beskeden "trafikken bevæger sig" dig opmærksom på, at trafikken foran dig har sat sig i bevægelse. Forward Collision Warning advarer dig, hvis du kører for tæt på køretøjet foran. Og hvis du forlader vejen eller kører ind i modkørende trafik, vil du få vist og høre advarsler fra Lane Departure Warning. Husnumre, der er svære at læse, er ikke længere et problem, takket være funktionen Garmin Real Vision™. Når du nærmer dig en valgt destination, skifter navigationsskærmbilledet til kameravisning, og en klar pil peger på det sted, du skal hen.

Garmin DriveAssist giver dig besked, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet gade. Modtag advarsler om rødt lys og fartkameraer, og vær forberedt på pludselige stop i trafikken med advarsler om kommende trafikproppe7.  På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel hvilepauser og potentielle rastepladser efter flere timers kørsel. Andre sikkerhedsfunktioner omfatter advarsler om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og steder, hvor dyr krydser vejen m.m. Med Up Ahead-funktionen kan du nemt se steder længere fremme og milepæle langs ruten, f.eks. grænser, uden at forlade kortvisningen.

  • Fysiske mål: 140 x 84 x 21 mm (26 mm inkl. kamera)
  • Displaystørrelse, BxH: 111 x 63 mm; 5,0" diag. (127 mm)
  • Displayopløsning, BxH: 480 x 272 pixel
  • Skærmtype: WQVGA TFT-farveskærm med hvid baggrundsbelysning
  • Vægt: 191,4 g
  • Batteri: Genopladeligt litiumionbatteri
  • Batterilevetid: 30 minutter
  • Indbygget hukommelse: Intern solid state
  • Accepterer datakort: Ja (minimum 4 GB datakort medfølger til kamera, datakort til kortdata medfølger ikke)
Varenr. 5506710

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 2.898,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 5506710
Mærke Garmin
Skærmstørrelse 5 tomme
Kort Europa
Producentvarenr. 010-01541-11

Produktenheder

Styk 1 styk

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Poul Henriksen - 22. august 2017
Virker perfekt. Nem at indstille. Rigtig fint med kamera.