Garmin dēzl™ 580LMT-D 5" lastbilnavigation, Europa

Premium GPS-lastbilnavigator med 5" skærm

Garmin dēzl™ 580LMT-D, Europa

GPS-lastbilnavigator – Enhver lastbilchaufførs ideelle rejsemakker
Hvis det er dit erhverv at køre lastbil, kan du regne med Garmin-navigation til det lange træk. dēzl™ 580 LMT-D er designet til den professionelle lastbilchauffør med tilpassede lastbilruter og har forudsigelige ruteadvarsler og interessepunkter specifikt for lastbiler plus nem planlægning af pauser med rettidige meddelelser.

Tilpassede lastbilruter

dēzl 580 LMT-D har detaljerede kort over Europa, der også omfatter lastbil-relaterede restriktioner – såsom brohøjder, farlige skarpe sving, vægtbegrænsninger med mere – og oplysninger om de fleste større lande- og motorveje. Du skal blot indtaste oplysninger om din køretøjsprofil (kan tilpasses ud fra højde, vægt, længde, bredde og farlige materialer), så finder du lastbilegnede ruter, der passer til størrelsen og vægten af din lastbil.
Simpel lastbilprofil lader dig nemt skifte anhængerstørrelse ved et tryk på en knap. Med den indbyggede ruteplanlægning kan du oprette ruter med flere stop og gemme fremtidige ruter.
Med Easy Route Shaping kan du nemt ændre ruten, så den medtager foretrukne veje eller byer, blot ved at trykke på skærmen.

Nem pauseplanlægning
For at gøre livet på vejen mere enkelt har dēzl 580 LMT-D nem planlægning af pauser med rettidige meddelelser om pauser og forslag til nærliggende hoteller, restauranter og parkering.
Indbygget vejviser til interessepunkter specifikt for lastbiler
Find interessepunkter, som interesserer professionelle chauffører – og som har fået gode anmeldelser – herunder lastbilrastepladser, parkering, overnatningsmuligheder, Wi-Fi med mere. Du kan tilmed søge efter og filtrere lastbilstop efter dine foretrukne faciliteter, eksempelvis bad, tankstationer, Wi-Fi og bilvask.

Bluetooth®-kompatibel
Synkroniser en Bluetooth-aktiveret enhed, som eksempelvis din smartphone, med dēzl 580 LMT-D for håndfri opkald via dens integrerede mikrofon og højttalere med ekstra effekt, der nemt kan høres selv hen over kraftig vejstøj. Du kan lægge telefonen i lommen eller i konsollen og stadig foretage opkald. Ved parring med din telefon vises sms'er og andre app-alarmer direkte på din dēzl-skærm.

Afgiv kommandoer med stemmen
Udstyret med stemmeaktiveret navigation. Du skal bare tale til dēzl, så svarer den, mens dine hænder forbliver på rattet.
Par med din smartphone for Live Traffic, sikkerhedskameraer i realtid med mere
Smartphone Link er en gratis mobil-app, der forbinder dēzl 580 LMT-D med din iPhone® eller Android™ smartphone. Efter parring kan din dēzl få adgang til oplysninger i realtid som eksempelvis trafik- og vejroplysninger.

Indbygget Wi-Fi® holder dig opdateret
Det er nemt at holde dine kort og softwaren opdateret, fordi dēzl 580 LMT-D har indbygget Wi-Fi. Når en ny opdatering er tilgængelig, og du har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk, modtager du automatisk en notifikation på skærmen. Det betyder, at du skal slutte enheden til en stikkontakt og lade den opdatere via Wi-Fi, mens den oplader. Derefter er du klar til at tage ud at køre igen.

Afsend og spor

dēzl 580 LMT-D fås forudindlæst med en simpel løsning til lastbilovervågning2. Spor nemt chauffører, og send kommunikation, som eksempelvis en sms med en leveringsadresse. Din chauffør kan vælge adressen inde i sms'en og uden problemer navigere til destinationen. Fra menuen i dēzl skal du vælge ikonet for Afsend og spor for opsætning.

Servicehistoriklog
Til dēzl 580 LMT-D medfølger en servicehistoriklog, så du kan registrere datoer og udført service. Hold godt styr på dækkenes kilometertal, dæktryk, olieskift, dækskift med mere.

Nem navigation
dēzl 580 LMT-D har aktiv vognbanevejledning (ALG). ALG bruger stemmemeddelelser og pile i lyse farver til at angive den helt rigtige vognbane til din rute. photoReal vejkryds-info viser frakørslerne, som de ser ud i virkeligheden: I fuld farve og fantastiske detaljer. Bird’s Eye vejkryds-info giver en detaljeret visning af vejkryds, som de ser ud set fra oven. Desuden guider Garmin Real Directions™ med talevejledning dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys i stedet for gadeskilte, der er vanskelige at se, eller som ikke eksisterer.

  • Fysisk størrelse: 151 x 93 x 24 mm
  • Vægt: 234 g
  • Batteritype: Genopladeligt lithiumionbatteri
  • Displaystørrelse BxH: 5,0" (127 mm) diagonalt
  • Displayopløsning, BxH: 480 x 272 pixels
  • Displaytype: Color, TFT, WQVGA
  • Batterilevetid: op til 2 timer
Varenr. 70030851

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 2.799,00 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 6-8 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70030851
Mærke Garmin
Skærmstørrelse 5 tomme
Kort Europa
Producentvarenr. 010-01858-13
EAN nummer 0753759188078

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt