Garmin Approach® G10 clip-on golf GPS

Klipses nemt på et bælte/taske eller opbevares i lommen

Garmin golf GPS

Prisvenlig og funktionel golf gps med kilometertæller og indbygget scorekort

Approach G10 er en kompakt, let og brugervenlig gps-enhed som giver dig mulighed for hurtigt at måle afstanden på dine slag, uanset hvor du befinder dig på den bane du spiller på. Gps-enheden er udstyret med en smart kilometertæller, som måler præcist hvor langt du har gået og takket være det indbyggede, digitale scorekort med statistikregistrering, er det nemt at beregne tallene for hver runde. Når du er færdig, kan du nemt gemme og gennemse din golfrunde eller uploade dine spildata via USB til Garmin Connect™ online-golffællesskabet, hvor du kan analysere dit spil. 

Den alsidige Approach G10 er robust og har vandtæthedsklassifikation ATM 10, så den tåler både regnvand og en tur i søen(ned til 100m). Gps'en indeholder et genopladeligt litiumionbatteri og med en 15 timer lang batterilevetid i GPS-tilstand, tillader enheden dig at spille en hel weekend med lange runder eller ekstra huller. 

Uanset om du spiller med vennerne på den lokale bane, eller på en eksotisk golfferie, så ved Approach G10, hvor du er – og hvor langt du er fra det næste flag. Den højfølsomme GPS-modtager giver dig de afstandsdata, du har brug for, for at spille selvsikkert. På den klare, lyse 1,3" skærm kan du nemt se afstanden til front, center og bagkant af greenen samt afstande til hazarder, doglegs og layups via den smarte funktion GreenView. Du får altså overblikket over greenens faktiske udformning og layout og du kan nemt, manuelt flytte flaget til dagens position for nøjagtigt valg af slag.

Med Approach G10 får du gratis baneopdateringer i hele produktets levetid. Enheden leveres klar til brug direkte fra æsken, med flere end 40.000 forudindlæste baner. Desuden tilføjes der nye baner og opdateringer op til fire gange om året, ved hjælp af Garmin Express, som er tilgængelig på Garmins hjemmeside. 

  • Kompakt enhed, der kan klipses på, passer overalt
  • Forudinstalleret med mere flere end 40.000 internationale golfbaner
  • Viser afstande til front, center og bagkant af greenen plus hazarder
  • GreenView-visning viser formen på greenen med manuelle flagplaceringer
  • Med digitalt scorekort kan du nemt holde styr på din score i hver runde
Varenr. 3226360

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.298,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 3-5 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3226360
Mærke Garmin
Type Friluft
Producentvarenr. 010-01959-00
EAN nummer 0753759153502

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt