Garmin zūmo® 595LM motorcykel-gps

Førsteklasses motorcykelnavigator med kort over europa

Garmin Zūmo 595LM Motorcykelnavigator - med livstids kortopdatering

Førsteklases gps der motiverer til nye eventyr på vejene

Garmin Zūmo 595LM er en praktisk og funktionel motorcykel-navigator i et kompakt og robust design med kort over hele europa. Gps'en inkluderer Lifetime Maps, hvilket betyder at du får gratis kortopdateringer i hele enhedens levetid, så dine ruter afspejler de seneste tilgængelige kort og interessepunkter; såsom tankstationer, kendte bygninger og seværdigheder, så du er klar til at udforske verden. Denne kompakte og funktionelle gps, justeres nemt til at navigere dig hen til din ønskede destination, lige efter din kørestil, uanset om du er til hurtig kørsel på motorvej eller til bløde sving og bakker.

Du kan hurtigt og nemt forbinde din Zūmo med en kompatibel smartphone og med et trådløst Bluetooth-aktiveret headset eller hjelm (sælges separat), så du kan gemme telefonen sikkert af vejen i en lomme eller cykeltaske og stadig foretage trådløse opkald, direkte på skærmen af din Zūmo 595LM - uden at fjerne opmærksomheden fra vejen. Du kan også modtage Smart Notifications, direkte på navigationsskærmbilledet, som let kan tilpasses, for opkald, sms'er, app-beskeder m.m. og med smartphone Link app'en, kan du forbinde din smartphone til din enhed og modtage praktiske oplysninger om trafikinformationer under turen eller lade venner og familie følge din færden, via LiveTrack.

Takket være en praktisk vejledningsfunktion, får du klare og tydelige anvisninger på skærmen, via en pil i en klar farve, så du ikke misser dit næste sving, vognbaneskift eller frakørsel. Enheden fortæller dig samtidigt hvor du skal dreje, så du aldrig er i tvivl om hvor du skal hen. Især ved vejkryds, vognbaneskift, indfletninger og andre indviklede strækninger får du et godt overblik, for eksempel; "Drej til venstre i næste lyskryds" samtidigt med at en pil indikere at du skal til venstre. Der er også en smart TracBack® funktion, som giver dig mulighed for at køre samme rute, på turen tilbage. For at øge opmærksomheden på vejen og give sikrere kørsel giver zūmo 395LM nyttige advarsler om skarpe sving forude, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer, områder med krydsende dyr, skolezoner m.m. Du modtager desuden en besked, hvis du er ved at køre den forkerte vej på en ensrettet gade og advarsler om fartkameraer.

Med Zūmo 595LM har du endda mulighed for musik- og mediestyring fra en kompatibel MP3-afspiller eller smartphone direkte på skærmen, så du altid har din yndlingsmusik med dig - uanset hvor du kører hen. 

Enheden er ydermere udstyret med en indbygget tripcomputer med digital brændstofmåler der gør det nemt at vurdere, hvor mange kilometer du kan køre, før du løber tør for brændstof. Din zūmo indeholder også flere smarte funktioner specielt designet til motorcykelbrug, herunder en servicehistoriklog, som kan hjælpe dig med at holde styr på servicedatoer, kilometertal og udført vedligeholdelse.

  • Handskevenlig, refleksfri 5" toucscreen med dobbeltorientering og robust design til barsk vejr (IPX7)
  • Detaljerede kort over Europa med gratis Lifetime Maps kortopdateringer
  • Kortdækning over hele Europa
  • Garmin Adventurous Routing™ finder veje med mange sving eller bakker og begrænser større motorveje
  • Føreradvarsler for skarpe sving, jernbaneoverskæringer, fartkameraer m.m.
  • Håndfri opkald og smartphone-meddelelser direkte på zūmo-skærmen
  • Musikstyring fra MP3-afspiller eller smartphone, og streaming af Spotify® musiktjenester3
Varenr. 3229590

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 4.999,00 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 3-5 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3229590
Mærke Garmin
Type Motorcykel
Producentvarenr. 010-01603-10
EAN nummer 0753759160289

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt